Почетна » Ђилас затражио да Ало објави у целости пресуду

Ђилас затражио да Ало објави у целости пресуду

од admin
0 коментар

 

Ђилас је новинарима испред редакције „Ало“ у Београду рекао да је пресуду прво изрекао Виши суд у Београду, а онда потврдио и Апелациони суд у Београду и да је пресуда донета због текста у време изборне кампање за градоначелника Београда, у ком је наведено да је милионима купио синдикате и да је од бизнисмена Мирослава Мишковића позајмио 10 милиона евра.

„Поштована господо, прошло је четири дана од када је пресуда постала правоснажна и најкасније јуче је ‘Ало’ морао да објави комплетно ову пресуду где јасно пише да су лагали, да су радили са намером да ме дискредитују и да о мени градјани имају негативно мишљење“, рекао је Ђилас.

Он је казао и да је дошао да пита да ли су они који раде за председника Србије Александра Вучића, без обзира шта раде, изнад суда и да ли они не морају да поштују правоснажне судске одлуке, или ће и за њих морати да важи што важи и за друге.

Ђилас је истакао да су новине дужне да објаве целу пресуду и да ће то бити историјски дан за „Ало“ јер ће „први пут у модерној историји објавити истину у њему“.

„Очекујем да ће и све остале пресуде које будем добијао у наредном периоду имати у себи тај део (да морају да објаве пресуду) тако да ће читаоци Информера, Српског телеграфа, Курира, Вечерњих новости напокон моћи да прочитају нешто истинито када се помиње моје име и презиме“, рекао је Ђилас.

Он је казао и да медији против којих добије пресуду увек уплате новчана средста, која он потом да у хуманитарне сврхе, али да те редакције никада не објаве пресуду.

Бета/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар