Почетна » НЕМА БОЉИХ У ЕВРОПИ Србија је коначно ПРВА у нечему, бићете поносни!

НЕМА БОЉИХ У ЕВРОПИ Србија је коначно ПРВА у нечему, бићете поносни!

од admin
0 коментар

Ко би рекао да можемо у овом да будемо најбољи!

Најновија истраживања показују да је Србија заузела место број 1. на листи европских земаља у којој живи најмање расиста!
Најновији талас мигрантске кризе нагнао је научнике да подробно истраже где би мигранти могли да имају најмање проблема, а као најтолерантнија држава истиче се управо Србија.
Управо због тога је Србија „идеална дестинација“ за људе из Нигерије, Англоле, Кеније, Конга и Камеруна. Тамошњи медији и портали нашу државу истичу као земљу где њихови грађани могу најопуштеније да живе, без да страхују да ће бити нападнути због боје своје коже.

„Упркос злим песмама током фудбалских утакмица, Србија је у студији Универзитета Харвард рангирана као најмање расистичка земљу у Европи“, наводи се у извештају нигеријских организација.
„Забележено је да су Срби озлојеђени према западњацима који живе у земљама које су учествовале у бомбардовању Југославије 1999. године. Међутим, за Афроамериканце, боравак у великим градовима је безбедан. Саветује се само да се држите даље од фудбалских утакмица ради безбедности. Уколико током утакмице дође до сукоба, то неће бити због боје ваше коже, вец́ због ривалитета“, наводи се на сајтовима.

Уколико пак Афроамериканци нису задовољни понуђеним, након Србије саветују их да оду у Холандију, Немачку, Француску или Велику Британију.

С. Р.    Ало

Можда ти се свиди

Оставите коментар