Почетна » Поскупљују карте за брзи воз „Соко“

Поскупљују карте за брзи воз „Соко“

од Други Пишу
0 коментар

Месечна карта за воз „Соко“ на релацији Београд Центар – Нови Сад износи 12.000 динара и може се користити за путовање и у Регио возу, док ће од сутра цена појединачних карата за други разред директног Интер Цитy воза „Соко“ изности 603 динара, саопштило је предузеће Србија воз.

Цена месечне претплатне карте на релацији Београд Центар – Нови Сад износи 6.874 динара уколико се користи искључиво за Регио воз.

Како се наводи, куповина месечних карата ће ускоро бити доступна и путем мобилне апликације и интернет презентације www.србијавоз.рс.

После скоро годину дана промотивних цена возних карата, када се од марта 2022. године 2,5 милиона путника превезло возом на тој релацији, сутра почиње и продаја појединачних возних карата по редовним ценама у складу са важећом тарифом Србија воза.

Цена возне карте за одраслу особу за други разред директног Интер Цитy воза „Соко“ на релацији Београд – Нови Сад износиће 603 динара са укљученом резервацијом места.

Карта за Интер Цитy возове не може се купити код кондуктера у возу, већ искључиво пре поласка.

Цена возне карте за одраслу особу за други разред Регио експрес воза на релацији Београд – Нови Сад износиће 453 динара, а за овај воз није потребна резервација.

Цене карата на Регио возовима које нису биле обухваћене промотивним периодом остају непромењене.

И по завршетку промотивног периода путницима ће бити омогућена куповина возних карата по нижим ценама, и то уз примену повластице: од 20 одсто за повратно путовање, 50 одсто за децу од шест до 14 година и 30 одсто за путнике који поседују картице СРБ ПЛУС и за превоз група.

Србија воз је увео и нову понуду – годишњу претплатну карту, која важи у 1. и 2. разреду свих врста возова на свим релацијама у унутрашњем саобраћају. Цена годишње претплатне карте износи 72.000 динара.

За релацију Београд – Нови Сад омогућена је онлајн куповина карата путем веб сајта или апликације уз попуст од пет одсто.

ФоНет/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар