Почетна » Расте број оштећених жртава надрилекарке из Београда на води: „Докторка стоматологије“ радила и антиејџ третмане за 8.000 динара, али и опоравак косе за 5.000

Расте број оштећених жртава надрилекарке из Београда на води: „Докторка стоматологије“ радила и антиејџ третмане за 8.000 динара, али и опоравак косе за 5.000

од Други Пишу
0 коментар

Снежани С. (48), која је ухапшена по налогу Првог основног јавног тужилаштва у Београду због сумње да је са фалсификованом дипломом Медицинског факултета у Приштини, а која је у ординацији у луксузном насељу Београд на води пружала стоматолошке услуге и вршила антиејџинг третмане, одређен је притвор до 30 дана. Иако је на саслушању негирала да је фалсификовала диплому, како незванично сазнаје Нова.рс, оштећени корисници њених услуга и даље се јављају надлежном тужилаштву.

Снежана С. сумњи се да је у периоду од новембра 2021. године, па до дана подошења кривичне пријаве у својој стоматолошкој ординацији „БВ дентал естетиц“, бавила пружањем стоматолошких услуга и услуга антиејџ медицине са наводно стеченим звањем „доктор стоматологије“ и издатом дипломом Медицинског факултета Универзитета у Приштини од 27.02.1999. године, за коју је накандним проверама утврђено да је фалсификована и да се осумњичена Снежана С. регистровала у Агенцији за привредне регистре за делатност „стоматолошка пракса“.

Она је услуге своје ординације месецима уназад оглашавала на интернету.

„БВ Дентал Естетиц је новоотворена ординација која се налази на ексклузивној локацији, у Београду на води. БВ Дентал Естетиц нуди стоматолошке услуге, од поправки, полирања зуба, уклањања каменца, до услуга естетске стоматологије, постављања фасета, круница, импланта, избељивања зуба и сл. Поред тога, БВ Дентал Естетиц нуди и најсавременије анти аге третмане и процедуре, као што су лифтинг, хијалуронски третмани, мезонити, и други“, стоји у једном од огласа.

На интернет страницама може се видети да је она нудила ваучере за за њене третмане, између осталог и попуњавање бора хијалуронским филтером који је оглашавала за 8.000 динара, третмане опоравка косе крвном плазмом за 5.500 динара, иако је вредност поменутих третмана готово 20.000 динара.

Снежани С., која се сумњичи за фалсификовање исправе и надрилекарство и надриапотекарство, притвор је одређен како не би утицала насведоке који ће бити саслушани током истраге.

Како је претходно саопштено из тужилаштва, Снежана С. која се представљала као докторка сумњичи се да је у својој стоматолошкој ординацији „БВ дентал естетиц“ у Београду на води у једном стану, пружала стоматолошке и услуге антиејџ медицине, иако је накнадним проверама утврђено да је диплому факултета фалсификовала.

Приликом саслушања у Првом основном јавном тужилаштву у Београду, како је саопштено, она је изнела своју одбрану у којој је тврдила да диплома није фалсификат и потврдила да је пружала услуге пацијентима.

„У даљем току доказног поступка ово тужилаштво ће испитати потенцијалне оштећене, као и друге евентуалне сведока, наредити потребна вештачења, те ће након извођења свих доказа и утврђивања тачног и потпуног чињеничног стања бити донета одлука о даљем поступању“, саопштено је раније из тужилаштва.

Lažna doktorka Snežana Foto:društvene mreže/privatna arhiva

Алекса Момчиловић   Нова

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар