Почетна » НА 5 МИНУТА ОД ФОНТАНЕ КОЈА СВИРА – ДЕЧЈА БОЛНИЦА СЕ РАСПАДА: Погледајте па реците јесмо ли бацили два милиона евра?

НА 5 МИНУТА ОД ФОНТАНЕ КОЈА СВИРА – ДЕЧЈА БОЛНИЦА СЕ РАСПАДА: Погледајте па реците јесмо ли бацили два милиона евра?

од admin
0 коментар

Музичка фонтана већ увелико жари и пали Славијом. Стигла је и да се „прелије“, али и да завади комшије у том крају. Након свечаног отварања, сликања, „инвентова“, страсти су се коначно стишале и сад можемо да уочимо реалну и целу слику.

Док су власт, медији и поједини грађани били окупирани компилацијом песама Мајкла Џексона, на само 5 минута хода труне Универзитетска дечја клиника „Тиршова“.
Малтер са Тиршове отпада са зграде, скеле не мрдају већ неко време, а опасност за пацијенте и случајне пролазнике вреба у сваком тренутку.
Док се људи удаљавају од саме руине и гледају како да безбедно уђу у зграду, „испод њих“ се одвија права музичка фешта.
Питали смо грађане који су се задесили у Тиршовој да ли чују музику која допире са Славије.

– Чујем музику кад пролазим поред Тиршове. Не подржавам њену изградњу, ја немам основне услове за живот попут воде, а они праве музичку фонатану, прича разочарана суграђанка.

– Нажалост, већ неко време долазим у Тиршову због детета и чула сам музику пар пута. Обично је чујемо у раним преподневним сатима, каже Т.М.
Два дечака која су дошла у Тиршову како би посетили друга су нам такође потврдили да су чули музику испред саме болнице.
Запослени у Тиршовој кажу како не обраћају пажњу на такве ствари.
Ја лично нисам чула музику у самој болници, овде је толики жамор и хаос да ја не чујем ништа друго осим деце, прича Ј.В.

Власт се очигледно бавила филозофијом „хлеба и игара“, па су уместо помоћи деци и самој болници која је у фази распада, одлучили још једном да забаве народ.

Само нек је весело!

 

(Курир.рс/Еспресо, Ј. Ј.)

Можда ти се свиди

Оставите коментар