Почетна » ОВУ КЊИГУ ОБАВЕЗНО ПРОЧИТАТИ! „Сасвим обична прича“ Жељка Брацановића, која читањем помаже хуманитарно

ОВУ КЊИГУ ОБАВЕЗНО ПРОЧИТАТИ! „Сасвим обична прича“ Жељка Брацановића, која читањем помаже хуманитарно

од admin
0 коментар

 Ове године, Брацановић је издао своју другу књигу, тачније роман под називом „Сасвим обична прича“ која сигурно заслужује да се нађе у самом врху бестселера.

„Сасвим обична прича“ је прича обичног човека, прича свих нас обичних људи који су сигурно својим поступцима, хероји наше историје. У овом роману препознаћете или себе или пак свог рођака, комшију, познаника.

„Сасвим обична прича“ говори о одрастању троје младих људи у једној варошици, о њиховим згодама и незгодама у периоду од 1970. па до 2000. године.

Препуна догађаја која је пратила одрастање троје људи, „Сасвим обична прича“ може се сместити у било којој варошици у Србији.

Како је Брацановић најавио за Жиг инфо, ова прича има ће и свој наставак „Већ виђено“ а обухватиће догађаје од 2000. па до 2020. године.

Куповином књиге „Сасвим обична прича“ сваки читалац учествоваће и у хуманитарној акцији коју је организовао аутор Жељко Брацановић.

Наиме, Брацановић се одлучио да ће новац од сваког продатог примерка књиге, уплатити за жене и децу ометене у развоју који се налазе у Дому при Манастиру Света Петка Изворска.

 

Ако сте из Гроцке и околине, књигу можете купити у Књиговодственој агенцији код „Папилона“, такође сви остали је могу наручити преко телефона 064/6339364.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар