Почетна » Бесплатан онлајн филмски маратон

Бесплатан онлајн филмски маратон

Платформа мојофф.нет.

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Бесплатан онлајн летњи филмски маратон „Мој оф” организује се од 1. до 31. августа на платформи mojoff.net. Публика ће имати прилику да погледа 60 играних и документарних остварења различитих жанрова.

Првог дана фестивала у фокусу ће бити „Брокер” редитеља Хироказуа Кореде. Снимљен је у Јужној Кореји и прати причу младе жене која једне кишне ноћи оставља своју бебу на прагу цркве. Новорођенче долази у руке двојице мушкараца којима је „занимање” крађа беба. Они децу продају родитељима који су спремни добро да плате. Када се мајка пуна кајања врати у храм, открива незаконити посао и одлучује да се придружи мушкарцима да пронађу најбоље усвојитеље за дете.

Филмофили ће на платформи моћи да погледају 30 филмова, а програм ће се свакодневно ажурирати. На репертоару су „Афтерсан”, „Бергманово острво”, „Убиство светог јелена”, „Аферим!”, „Жена Чајковског”…

Платформа је настала 2020. године у време пандемије вируса корона са идејом да публика ужива у изврсним остварењима приказаним на неком од светских и домаћих фестивала, која имају кратак биоскопски живот.

Можда ти се свиди

Оставите коментар