Почетна » Бандера од Ноћаја: Накривљени стуб везали помоћу метле

Бандера од Ноћаја: Накривљени стуб везали помоћу метле

од admin
0 коментар

Нови хит на листи „Само у Србији“ ствари стиже нам из мачванског села Ноћај, у ком становници данима страхују од накривљене бандере која изгледа као да ће се сваког тренутка срушити на улицу. Срећом, људи из Електродистрибуције су изашли на терен и „средили“ ствар – и то тако да сад имамо фотогртафију која показује како тачно функционише она стара спрка „помоћу штапа и канапа“.

Наиме, накривљена бандера је буквално канапом везана за другу бандеру (која, барем за сад, није накривљена). Међутим, генијалци који су се бавили овим проблемом нису ту стали, већ су у читаву причу морали да умнешају и једну метлу!

Da,to je metla

Усред канапа којим је бандера везана стоји – метла. Никоме није баш најјасније која је улога метле, јер за украс сигуро није постављена, али хеј – људи из ЕПС-а су ових дана заиста показали да знају да раде свој посао, па зашто бисмо сумњали у њихове методе?

Из Електродистрибуције Богатић нису хтели да коментаришу овај случај, па су мештани само добили обећање да ће бандера бити сређена „чим мало отопли“.

 

Ноизз.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар