Почетна » НОВО ГРОБЉЕ Отишла на помен оцу и затекла оскрнављен споменик, одговор „Погребних услуга“ још више је шокирао!

НОВО ГРОБЉЕ Отишла на помен оцу и затекла оскрнављен споменик, одговор „Погребних услуга“ још више је шокирао!

од admin
0 коментар

Када је отишла на помен оцу који је сахрањен на Новом гробљу, Београђанка Надежда Атанацковић није могла да поверује да је неко украо део споменика. На месту где је 30 година стајала биста која је красила споменик остао је само стуб. Предузеће „Погребне услуге“ ово није нимало зачудило, јер је ово, како кажу, 25. случај крађе за само месец дана!

– Лопови су однели бронзану бисту која је 30 година улепшавала споменик мог оца Воје! Са каквом боли је моја мајка пршла оскрнављеном обележју, које су вандали оштетили поред свог обезбеђења и паса чувара. Ово је каубојска држава – прича разочарана Надежда Атанацковић.

Надежда Атанацковић додаје да је отишла у управу ЈКП „Погребне услуге“ где јој је речено да ова институција не сноси одговорност, јер се крађа догодила на јавној површини.

– Када плаћам одржавање гробног места онда је то њихова надлежност али када се крађа догоди онда то није – прича љута Надежда Атанацковић и додаје јој је у управи ЈКП „Погребне услуге“ речено да се тужбом ништа неће постићи.

Надежда је свој проблем изложила полицији Звездаре, у којој је добила одговор да се лоповима не може ући у траг.

– ЈКП „Погребне услуге“ плаћа фирму да чува гробље и споменике, како онда да нико није одговоран и да се лоповима не може ући у траг! Ваљда када се догоде овакви сучајеви неко треба да одговара – пита се Надежда Атанацковић.

Ј. Мирковић    блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар