Почетна » Продавнице и пијаце не хају за празнике!

Продавнице и пијаце не хају за празнике!

од admin
0 коментар

Због Дана државности у понедељак и уторак општине, банке и поште биће – затворене. Супермаркети и тржни центри радиће као и свакога дана.

ОВЕ године Дан државности празноваће се два дана, у понедељак и уторак, 15. и 16. фебруара, па ће многи имати прави мини-одмор. И док ће општинари, банкари и остали државни службеници уживати у слободним данима, трговци ће ипак празник провести радно.

Све продавнице трговинских ланаца, „Макси“, „Темпо“, „Метро“ и „Идеа“ радиће по уобичајеном времену као и сваког дана. Исто је и са пијацама, па ће свеже воће и поврће моћи да се пазари оба дана од 6 до 19 часова.

Београдски шопинг-центри, такође, радиће као и сваког дана од 10 до 22 сата, тако да се празници могу искористити за куповину. Хлеба и свежег пецива биће као и увек, јер ће пекаре углавном бити отворене, истина неке са скраћеним радним временом.

Вађење докумената и сређивање остале папирологије неће бити могуће до средине следеће недеље, јер општинске и републичке службе празнују четири дана. И плаћање рачуна и друге новчане трансакције мораће да причекају среду, јер осим Комерцијалне банке у „Делта ситију“, остале неће радити. Ипак, уколико нешто искрсне, ту су дежурне поште, па ће поред оне у Таковској, шалтери радити и у шопинг-центру „Стадион“, Савској, на Шумадијском тргу и у Улици пилота Михајла Петровића.

Као и увек током празника, 24 сата радиће и пет дежурних апотека. Лекови ће моћи да се купе у Немањиној 2, Краља Милана 9, Гоце Делчевој 30, Главној 32 у Земуну и у Улици др Ђорђа Ковачевића 27 у Лазаревцу.

ЏАБЕ ПАРКИНГ

ПАРКИНГ се у понедељак и уторак неће наплаћивати, док ће све гараже радити уобичајено. Они који користе градски превоз, аутобусе ће чекати који минут дуже, јер ће саобраћати према недељном реду вожње, а таксисти ће током оба дана возити по другој, скупљој тарифи.

М. ВЕЉКОВИЋ   Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар