Почетна » ДВА МАКАДАМСКА ДРУМА ПОДЕЛИЛА ЖИТЕЉЕ ГРОЦКЕ Исти пут хвале и критикују

ДВА МАКАДАМСКА ДРУМА ПОДЕЛИЛА ЖИТЕЉЕ ГРОЦКЕ Исти пут хвале и критикују

од admin
0 коментар

Жестока јавна расправа ових дана води се на друштвеним мрежама због насипања гребаним асфалтом два путна прилаза у Грочанском насељу Пандурице.

Један део грађана огорчено оптужује општинске власти  да у време предизборне кампање убиру поене. Сликају се поред пута, приказајући како брину о проблемима и потребама грађана, а, уствари, искоришћеним асфалтом посипају свега 50, односно 200 метара макадамског друма.

С друге стране један део Пандурица брани општинске власти, тврдећи да су управо урадиле онолико колико су од њих захтевали- асфалтирали два прилаза укупне дужине 250 метара.

-На сајту општинске инфо-службе видео сам да је уређен пут непосредно у близини моје куће- прича М. Г, становник овог насеља. Међутим, био сам  веома непријатно изненађен када сам видео да су гребаним асфалтом урадили свега 50 метара. Таман иза кривине, тако да са Смедеревског пута изгледа да је потпуно уређен.

Новости су контактирале и са Драганом Јовановићем, мештанином који је испред насеља Пандурице тражио од Општине да се уреде ови путеви.

-На збору станара, управо оволико смо и тражили да Општина уради. Остали део пута, у дужини од два километара, урадиће се када овде прође градска вода- објашњава Јовановић.

Према његовим речима, било би непотребно да се друга деоница макадамског друма насипа гребаним асфалтом.

-Ова некатегорисана улица ускоро ће бити раскопана због постављања водоводних цеви. Пројекат за градску воду је готов, очекујемо да чесмом потече макишка вода- нада се Јовановић.

Представници општинске владајуће већине тврде да су текстови и слике на друштвеним мрежама вид политичке борбе опозиционих странака пред предстојеће изборе.

Дилберовић: Добили су шта су тражили

Маштани овог насеља су петицијом тражили од Општине да постави надстрешнице на аутобуским стајалиштима и да гребаним асфалтом покрије део макадамског пута и ударне рупе. Са једне стране смо посули 200, а са друге стотинак метара. Наставићемо са асфалтирањем када се постави водоводна мрежа, а све у служби грађана- за „Новости“ прича председник Општине Стефан Дилберовић.

 

М.Т.К, Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар