Почетна » Како је напредовао директор (комунални милицајац) чији је ближи рођак ухапшен недавно због наркотика

Како је напредовао директор (комунални милицајац) чији је ближи рођак ухапшен недавно због наркотика

Дејан Миланковић, кадрира пијацама и Врчином

од Жељко Маторчевић
0 коментар
milankovic

На челу ЈП „Пијаце и зеленило“ Гроцкој од 22. јуна 2021. године, уместо Делић Данијеле,  налази се Дејан Миланковић. 

Интересантно је и „пословно напредовање“ Миланковића. Према  биографији која је достављена приликом избора за директора, Миланковић је, учлањењем у Српску напредну странку, пословно доста напредовао.

Сутра се бира за директора у Гроцкој, иако не испуњава услов!

Од шефа возног парка, преко пијаца и комуналног милицајца, до избора за директора јавног предузећа. Према сазнањима Жиг инфа, Дејан Миланковић је диплому Високе стручне смене „набавио“ у периоду између 2015. и 2017. године. Када су основане „Пијаце“ у Гроцкој, Миланковић је био постављен на место в.д директора. Међутим, врло брзо је био смењен, односно постављен је за заменика јер није имао одговарајућу школску спрему. У међувремену је дипломирао и добио обећање од бившег председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића да ће бити постављен на место директора овог предузећа.

Како је Симоновић смењен у марту 2019. године, сада већ првостепено осуђеном због паљења куће новинару нашег портала, Миланковић одлази у комуналну милицију. Тог марта 2019. године, био је најгласнији гласноговорник подршке Драгољубу Симоновићу!

Дејан Миланковић са мегафоном на слици, као подршка Симоновићу (20.03.2019.)

Крајем марта 2021. године године  тадашњи шеф одборничке групе СНС-а за Гроцку и координатор Миленко Буквић, обавестио је Милета Станаревића из Врчина да ће у наредном периоду овај одбор водити Дејан Миланковић. Другог представника СНС-а из Врчина Зорана Којића, Буквић тада није обавестио о променама у овом месном одбору напредњака.  Миланковић је и данас један од главних људи напредњака у Врчину.

Близак рођак му ухапшен због напада на службено лице и поседовање наркотика

Подсетимо, у понедељак 8. априла 2024. године у улици Браћа Симоновић у Врчину ухапшен је Б.И због напада на службено лице, код којег су претходно пронађени наркотици. Према незваничним сазнањима након рутинске полицијске контроле и претресом код Б.И је пронађена извесна количина наркотика, да би затим исто лице извршило напад на службено лице односно полицајца. Б.И је близак рођак управо локалног функционера СНС- а задуженог за Врчин, и директора ЈП „Зеленило и пијаца Гроцка, Дејана Миланковића.

У улици Браће Симоновић ухапшен ближи рођак функционера СНС-а и директора пијаца

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар