Почетна » Лепа вест : Херој из ГСП-а са општине Гроцка

Лепа вест : Херој из ГСП-а са општине Гроцка

од admin
0 коментар

Два дана јавност је брујала и била дирнута гестом возача аутобуса на линији 31 који у уторак није хтео да вози док неко од путника не устане трудници.

Толико дана је било потребно и да се испостави да херој није Драган Жулевић који се славодобитно представио свим медијима као џентлмен за воланом, већ други возач – Жељко Постић. Овај херој је избегао из Хрватске током 90 – тих година и населио се на подручју општине Гроцка, тачније у Брестовику. Жељка  многи познају и под надимком Роки.

Када је новинар Б92 Сузана Трнинић, која се задесила у аутобусу у којем се овај леп гест десио, то објавила на твитеру, сви су почели да се распитују о возачу чији је гест вредан дивљења. Екипа „Блица“ позвала је ГСП у потрази за возачем и у ПР служби добила име и контакт возача. Жулевића смо затим нашли, сликали, а он је до танчина препричавао како није хтео да крене док трудница не седне.

 Два дана је било потребно да се сазна да је реч о погрешном хероју.

 Сузани Трнинић, новинарки Б92, стигао је мејл од возача ГСП Жељка Постића са тачним описом догађаја из аутобуса. Убрзо је схваћено да је он прави херој из аутобуса „31“.

Жиг Инфо/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар