Почетна » ПАД АВИОНА “ЏЕРМАНВИНГС“ Копилот који је срушио авион био тужан због пропале веридбе? Прочитајте последњу поруку путника пре трагедије

ПАД АВИОНА “ЏЕРМАНВИНГС“ Копилот који је срушио авион био тужан због пропале веридбе? Прочитајте последњу поруку путника пре трагедије

од admin
0 коментар

Копилот Андреас Лубиц, за кога се сумња да је одговоран за пад авиона у уторак, у време несреће вероватно је пролазио кроз емотивну кризу

Копилот Андреас Лубиц, за кога се сумња да је одговоран за пад авиона у уторак, у време несреће вероватно је пролазио кроз емотивну кризу, пишу свески медији.

Како јављају немачки медији, а преноси Дејли мејл, Лубиц је имао проблеме после пропале везе. Наводно је био и верен.

Те информације појавиле су се само неколико сати пошто је немачка полиција објавила како је после четири сата претреса стана у предграђу Диселелдорфа, којег је наводно делио са девојком, наишла на “значајан траг“. За сада није познато о каквом се трагу ради, али једино је сигурно да се не ради о опроштајном писму.

Немачки инспектори су у четвртак су извршили претрес стана, али куће у Монтабауру где је осумњичени део времена живео код родитеља.

“Пронашли смо нешто што ћемо однети на тестирање. Не можемо у овом тренутку да кажемо о чему је реч, али могло би да се ради о врло значајном трагу. Надамо се да ће нам објаснити неке ствари“, изјавио је Маркус Нисзери из полиције у Диселдорфу.

Немачка влада потврдила је да Лубиц није био од раније познат немачким обавјештајним и безбедносним службама.

ПОСЛЕДЊА ПОРУКА ИЗ АВИОНА: ЈЕДВА ЧЕКАМО ДА ДОЂЕМО КУЋИ

Већина од 16 погинулих ученика, који су се враћали са размене ђака из Шпаније, слала је поруке својим пријатељима током путовања и уочи кобног лета Џерманвингса, после кога је страдало 150 људи.

“Укрцали смо се, једва чекамо да дођемо кући. Купили смо вам поклоне“, гласи једна од последњих порука послатих из авиона који се у уторак срушио над француским Алпама.

Међу њима је била и 16-годишња Елена Блес. Пријатељи је описују као срећну девојку која је желела да упише факултет и путује око света.

“Слала ми је поруке и слике преко ‘WhatsApp-а’ и ‘Snapchat-а’ и била је јако задовољна путовањем. Лепо се проводила“, испричала је Еленина најбоља пријатељица Филипа.

Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар