Почетна » Након што су истерали чланице због Вучића, сада се поново оглашавају (ВИДЕО)

Након што су истерали чланице због Вучића, сада се поново оглашавају (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

 

Да је ова вест тачна потврдио је тада члан из Удружења пензионера Пударци, Добрица Глишић.

„Да тачно је, одбор је избацио оне две чланице које су давале изјаве за медије поводом одвођења у Бусије. Био је притисак ту и од Општине Гроцке и нанета је јако велика штета целој држави, партији и Вучићу. По статуту удружења, избачене чланице биће обавештене накнадно. Долазили су људи из општине Гроцка, а информација је дошла и до Глишића (председника ИО СНС-а), стигло је и до Вучића све. Испали смо најгори у Србији, обрукали смо се само тако, рекао је, између осталога, Добрица Глишић.

Јуче је удружење пензионера из Пудараца, прославило  шестогодишњицу постојања. Славље уз музику, „иће и пиће“ није протекло ни без посете председника ГО Гроцка, мештанина овог села,  Драгана Пантелића. 

 

Пензионери из Пудараца, након што су „одиграли коло“ са председником Гроцке, огласили се саопштењем. Исти они који су избацили своје две чланице због тога што је пензионер из другог удружења наводно вређао Вучића. Сада негирају да имају било какве везе са Фејсбук страницом која им, такође, наноси огромне проблеме . Проблеми изгледа настају у оном тренутку када неко уопште објави и негативни коментар о председнику Гроцке, или општинској власти.
Након састанка са председником ГО Гроцка, Драганом Пантелићем, погледајте какво саопштење стиже из Удружења пензионера Пудараца. С друге стране камере нисмо успели да сазнамо ко стоји, али је говор председнице као да га изговара под „претњом оружјем“….
 

 
За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар