Почетна » НИЈЕ БАЈКА ВЕЋ ЈЕ СТВАРНОСТ! Они су опет добили из буџета ГО Гроцка 20 000 евра и то без ПДВ-а!

НИЈЕ БАЈКА ВЕЋ ЈЕ СТВАРНОСТ! Они су опет добили из буџета ГО Гроцка 20 000 евра и то без ПДВ-а!

од admin
0 коментар

У ГО Гроцка, на власти је коалиција окупљена око СНС-а од 2012 године. Листа СНС-а је имала те 2012. године пет странака, међу којима је био и Покрет Социјалиста-Александра Вулина. 2016. године излазе у још проширенијем саставу а тренутну владајућу коалицију у Гроцкој напредњаци имају са социјалистима.

Књижара „Бајка“, је од доласка коалиције окупљење око СНС-а у Гроцкој променила локацију и проширила и пословно-продајни поростор као и асортиман робе. Ова књижара је у власништву породице заменика председника Скупштине ГО Гроцка Владимира Трајковића. Од доласка коалиције окупљење око СНС-а, књижара бајка добија готово све тендере у ГО Гроцка које се тичи потрошног материјала, тачније канцеларисјког намештаја.

Наиме, већ годинама уназад ова књижара побеђује на јавним конкурсима у Гроцкој узимајући суме и по више десетина хиљада евра.

Тако је и на последњој „Јавној набавци“ као једини учесник победила за „канцеларисјки материјал“ са понуђеном сумом од 2 437 610, 00 динара без ПДВ-а.

ЗАКЉУЧЕН УГОВОР-ОВДЕ

Подсетимо се и прошле године ова књижара је „победила“ на Јавној набавци,  за канцеларијски материјал и  узела посао вредан 2 904 505 динара без ПДВ-а.

Тада се на конкурсној документацији од 116 ставки предмета налази се, веровали или не, 147 000 коверти, затим тастатуре и то „српске“, УСБ-ови, батерије и мноштво другог „материјала“.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар