Почетна » Председник Гроцке запослио новинарку тв Пинк, Гордану Узелац

Председник Гроцке запослио новинарку тв Пинк, Гордану Узелац

од admin
0 коментар
uzelac3

У ГО Гроцка, председник Драган Пантелић од дана ступања на функцију више пута је саопштио да неће запошљавати политичке кадрове, као и да ће ову локалну самоуправу очистити од оних који злоупотребљавају своје положаје и не раде ништа. Више пута датим обећањима, данас ретко ко верује. Прошло је пет месеци од како је Драган Пантелић заузео престо ГО Гроцка и судећи по досадашњем раду и најавама, мање- више, све је исто као и код претходника. 

Они који познају актуелног председника  из времена док је био привредник, сматрају да Пантелић заправо нема самосталност у управљању ГО Гроцка, већ да је подлегао утицају заменика градоначелника Горана Весића. Чињенице указују да актуелни председник Гроцке, од самог доласка на функцију није испунио кључне ствари, које је сам обећао, као и да му  је Горан Весић врло чест „гост“.

Улазимо у трећу годину од како је новинару нашег портала, Милану Јовановићу запаљена кућа. Као  налогодавац, према оптужници, терети се бивши председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић. Међународна заједница помно прати извештаје о напретку досадашњег тока суђења. До сада, ниједна делегација ГО Гроцка није посетила новинара Јовановића. 

Поред свега, актуелни председник ГО Гроцка запошљава новинарку тв Пинк, Гордану Узелац на место саветника за медије и јавно информисање.

На 11. седници већа ГО Гроцка, под тачком „разно“, председник ГО Гроцка је обавестио присутне да ће његов саветник за медије бити Гордана Узелац. Како су нам рекли присутни на тој седници, Пантелић није морао да се обрати таквим саопштењем, јер већници не морају да одлучују о таквој одлуци. Тачније, председник ГО Гроцка има право да по сопственом избору запосли саветнике. „Ваљда је хтео да се похвали да је коначно запослио стручни кадар у општини“, изјавио нам је један од већника ГО Гроцка.

uzelac3

Након 11. седнице већа ГО Гроцка, у јавности се појавила информација да је Гордани Узелац, председник ГО Гроцка доделио плату од 120 хиљада динара. Тај износ нам је потврдило више већника. Међутим, према званичним подацима из Управе ГО Гроцка, Гордана Узелац има висину примања, односно плату од 50 000 динара.

uzelac1

Од како је Гордана Узелац преузела место саветника председника ГО Гроцка за медије, примећује се чешће извештавање о овој локалној самоуправи на тв Пинк. Међутим, Пантелићева саветница још увек није виђена на свом радном месту, односно у згради ГО Гроцка.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотогрфија: Илустрација- карикатура

Можда ти се свиди

Оставите коментар