Почетна » Гроцка: Добила награду за филантропију а за локални сајт проглашена срамотом

Гроцка: Добила награду за филантропију а за локални сајт проглашена срамотом

од admin
0 коментар

Награда за индивидуални допринос филантропији припала је Светлани Урошевић из Гроцке за помагање угроженима у поплавама.

Извршна директорка Фондације Траг Биљана Дакић Ђорђевић је на додели награда „Вирутс“ у београдском хотелу Метропол, рекла је ове године било много номинованих и да се жири одлучио за увођење и специјалних награда.

На додели награда „Виртус“ за филантропију били су и министарка за државну управу и локалну самоуправу Кори Удовички и шеф Делегације Европске уније у Србији Мајкл Давенпорт.

Удовички је рекла да охрабрује то што се у овом тешком времену све већи број компанија и појединаца бави хуманитарним радом, а Давенпорт је оценио да награда „Виртус“ доприноси ширењу свести о значају корпоративне друштвене одговорности.

 

 

Локалци из Гроцке понижавали Светлану

Локални интернет портал Гроцка Инфо, иза којег стоје одређена лица из локалне власти у Гроцкој, Светлану Урошевић је у више наврата нападао разним текстовима  како би је компромитовао:

Дакле, госпођица Светлана Уроушевић, звана Пепељуга, мора да се одлучи, хоће ли се бавити политиком, или хуманитарним радом, мада по свему судеци она се понаса у скаду са оним првим и после последњих догадјања тако треба и схватити њену намеру.

Иначе, госпођица Уросевић је од скоро политички активна у Калуђерачком удружењу грађана ”Завичај”, и обавља функцију заменика, мада нема никакве везе са расељеним лицима, чак ста више може се рећи да је у Гроцкој староседелац, али изгледа да је за њу најбитније политички деловати и оснивати политичке сајтове, а сакривати се иза хуманитарне организације.

Зар је ПТТ узалуд донирао своје возило Вама и Вашој организацији, а не да служи као превозно средство за медијске и политичке састанке? Након свих утисака које смо вам пренели, можемо констатовати само да је све ово, једна велика СРАМОТА. Гроцка инфо портал ових дана донеће јасну одлуку, да овај случај пријави и осталим медијима у Србији.

Гроцка Инфо је иначе портал који нема свој законски импресум а иза њега стоји локална грочанска власт. У непосредној куповини овог портала прошле године, учествовао је и председник општине Гроцка, Стефан Дилберовић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар