Почетна » Голи манијак пресреће девојке и жене у Умчарима, Пударцима и Дражњу

Голи манијак пресреће девојке и жене у Умчарима, Пударцима и Дражњу

од admin
0 коментар

Према њеном сведочењу, одједном, покрај пута у њиви, искочио је мршавији мушкарац, са заврнутом мајицом и скинутим гаћама, избезумљено је сиктао и увијао се.

-Уплашиле смо се и потрчале, а он је отрчао у мрак. Полиција је обавештена и дале смо изјаве.Ово није први пут да се дешава нешто слично, више жена је имало слично искуство, и сваки пут је позвана полиција, али већ годину дана без одговора. Виђан је на више локација у Умчарима. Овом приликом желим да упозорим јавност и молила бих жене са сличним искуствима да се јаве, и да извршимо притисак на полицију. О овоме треба да се говори отворено, а не да се заташкава, каже Клара.

Наши извори из полицијске станице у Гроцкој кажу да су упознати са случајем појављивања „голог манијака“.

– Упознати смо са тим случајем. Прво смо помислили да је мигрант у питању, међутим, према каснијим изјавама сведока утврђено је да није. У полицији у Гроцкој раде на том случају. Шаљу се чешће патроле на ризична места али, нажалост, још немамо сазнања ко је починилац.

Према информацијама Жиг инфа, добијених од појединих мештана, овај „голи манијак“ виђан је у Пударцима, Умчарима и Дражњу. Постоје сведоци који кажу да су на фудбалском терену у Пударцима у раним јутарњим сатима виђали голог човека који трчи! Такође, кажу да су мештани Пудараца, Умчара и дела Дражња у току ноћу чули чудна куцкања на прозорима, а да су затим у двориштима видели голог мушкарца који је врло брзо нестајао у мраку. Једну од мештанки Умчара, према незваничним информацијама, „голи манијак“ је јурио од школе до центра.

За сада нема информација да ли је „голи манијак“ извршио недозвољне полне радње над женама. Мештани ова три села се надају да ће полиција врло брзо привести лицу правде  „голог манијака“, као и да више неће живети у страху, првенствено особе женског пола.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Инсерт из филма „Шећерна водица“

Можда ти се свиди

Оставите коментар