Почетна » Ко је све, поред Шарића, ухапшен у великој акцији полиције?

Ко је све, поред Шарића, ухапшен у великој акцији полиције?

од Други Пишу
0 коментар

У великој акцији хапшења која је спроведена данас, а у којој је ухапшен Дарко Шарић, како преносе београдски медији, ухапшен је и судија Апелационог суда у Београду, као и два полицајца.

У полицијској акцији, поред Дарка Шарића, како се наводи, ухапшено је још 30 особа, а Новости наводе да је међу њима приведен и један судија Апелационог суда.

Дарко Шарић ухапшен је данас због сумње да је починио низ кривичних дела.

Како се наводи у саопштењу МУП-а, он се сумњичи да је организатор криминалне групе.
Шарић је све послове обављао са пет телефона, од чега су два била сателитска, и скај апликације, и то још у време док је био у притвору.

Блиц преноси да су у овој акцији ухапшена и два полицајца која су од раније позната јавности.

Како додају у питању су полицајци Данило Стојановић и Милутин Радовановић.

Како Блиц преноси, Шарићу се тренутно суди за шверц 5,7 тона кокаина, Урош Мишић, осуђиван за покушај убиства полицајца на фудбалској утакмици, адвокат Дејан Лазаревић, Шарићев бранилац и адвокат Вељка Беливука, званог Веља Невоља, као и полицајци Данило Стојановић, бивши начелник Службе за криминалистичко-обавештајне послове и Милутин Радовановић, координатор у дирекцији полиције у Београду.

Међу ухапшенима је, према писању, и Данило Одовић, припадник Шарићевог обезбеђења.

Подсећамо, ухапшени Стојановић и Радовановић су пре неколико месеци у локалу на Цветном тргу претукли колегу М. В., такође начелника одељења у Интерполу.

Данас Онлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар