Почетна » УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Монструм из Калуђерице тукао, палио и жигосао жену!

УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Монструм из Калуђерице тукао, палио и жигосао жену!

од admin
0 коментар

Било је страшно! Тата је много тукао и палио маму“, испричала је полицији петогодишња девојчица, ћерка Марије Феризовић (21) из Калуђерице, коју је брутално пребио и мучио њен невенчани супруг Ахмед Маринковић (40).

Он је ухапшен после невиђене тортуре над несрећном женом, коју је секао жилетом и жигосао жарачем по глави!

Хорор у кући у Калуђерици, у којој су Марија и Ахмед са троје деце живели као подстанари, трајао је два дана. Унакажена Марија, коју је после зверског напада помахнитали Ахмед оставио саму и закључану, смогла је снаге да позове комшије да јој помогну.

Кад је полиција ушла у стан, затекла је призор од ког се леди крв у жилама. Феризовићева је била гола с бројним посекотинама, умазана изметом и последњим атомима снаге молила је да јој се помогне.
– Ахмед је Марију најпре тукао, и то толико да су жени очи биле затворене од отока. Међутим, насилнику то није било довољно, па ју је ошишао и обријао јој главу – прича саговорник из истраге и додаје:

Кућа страве... Ахмед и Марија живели као подстанари у Калуђерици

Кућа страве… Ахмед и Марија живели као подстанари у Калуђерици

Исекао јој лице

– Ни то није задовољило монструма, те је јадну жену секао тим истим жилетом по телу и лицу, а потом ју је ужареним жарачем жигосао на челу. Уринирао је по њој како би је пробудио и терао је да једе његов измет. Потом је узео децу и отишао, а њу закључао.

Полиција ју је одвела заједно с децом до Хитне службе у Калуђерици, а потом је превезена у Ургентни центар.

Комшија монструм

– Она је у среду ујутру отпуштена из болнице и одмах је потом отишла с мајком у полицијску станицу да да изјаву. Изгледа језиво, повреде су јој видљиве по целом телу. Страшно је и то што су деца гледала како им се отац иживљава над мајком. Ниједно од њих није смело да писне од страха. Најстарија девојчица има пет година и говорила је: „Тата је тукао и палио маму“ – навео је извор Курира.

Стан у којем је невенчани пар живео са троје деце јуче је био закључан, док комшије не могу да верују да се у Ахмеду крио такав монструм.
– Доселили су се ту пре две године. Имају две девојчице и сина. Најстарија има пет година, син око две и најмлађе дете има око годину дана. Нисмо се дружили, али да је такав монструм, никада ми не би пало на памет. Несрећна жена сигурно од страха није смела да тражи помоћ – каже комшија.

Мештани у неверици
ЧУЛИ, А ИПАК ЋУТАЛИ

Станари улице у којој је невенчани брачни пар живео згрожен је мучењем које се дешавало у њиховој близини.
– Не могу да верујем да нико ништа није чуо. Мислим да су најближе комшије чуле, али да нико од њих није реаговао, јер нико не жели да се меша. То је недопустиво! – прича жена која нас је затекла испред куће у којој је Маринковић живео с породицом.

 

Јелена Рафаиловић,Фото: Зорана Јевтић,Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар