Почетна » Послата инспекција у приватни вртић „Замак“

Послата инспекција у приватни вртић „Замак“

од admin
0 коментар

 

„Уколико се утврди да су снимци које је објавио ‘Српски телеграф’ аутентични, и установа и васпитачица из тог вртића ће сносити последице. Инспекција ће утврдити чињенице а институције ће даље обавити свој посао. Такав однос према деци је апсолутно непримерен и недозвољен у било ком вртићу, државном или приватном“, рекао је Гак, преноси Беоинфо.

Он је изјавио да је дао налог да се хитно испитају наводи из медија, те да Секретаријат за образовање и дечју заштиту и Просветна инспекција Града Београда до сада нису добили ниједну представку родитеља нити запослених у вези са начином рада у овом вртићу.

„То ништа не значи за сада. У даљим одлукама водићемо се искључиво ставовима инспекције након контроле „, поручио је Гак.

 

Он је позвао родитеље да пријављују овакве случајеве уколико имају сазнања о њима и да не чекају са реаговањем.

„Када добијемо примедбе, ми одмах проверавамо наводе, јер не можемо да дозволимо да овакви случајеви прођу некажњено, одакле год да долазе снимци“, закључио је Гак.

Председница општине Вождовац Ивана Томић Илић позвала је раније надлежне органе да брзо рагују у случају насиља у забавишту „Замак“ у Звечанској.

Б92.НЕТ

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар