Почетна » СУКОБ ДВА КЛАНА ИЗ КАЛУЂЕРИЦЕ Насковић се свети због паљења ресторана?

СУКОБ ДВА КЛАНА ИЗ КАЛУЂЕРИЦЕ Насковић се свети због паљења ресторана?

од admin
0 коментар

Зоран Насковић (48), који је ухапшен због подстрекивања на убиство Жељка Чабаркапе (29), брата Александра Чабаркапе (35), осуђеног за отмицу Небојше Шаровића, кума Андрије Драшковића, хтео је да се освети припадницима противничког клана јер су му запалили ресторан на Смедеревском путу!

Како „Ало!“ сазнаје, сукоб два клана из Калуђерице датира од подметања пожара у познатом ресторану који је држао Насковић.

– Насковић је за паљење, наводно, оптужио браћу Чабаркапа. Одмах после тог догађаја, вербално је напао браћу. Жучна свађа окончана је тучом, у којој је Насковић извукао дебљи крај и после тога је „јео на сламку“. Када се опоравио, сазнао је да је Немања Младеновић звани Херпес, друг браће Чабаркапа, наводно по њиховом налогу запалио његов ресторан – каже младић из Калуђерице упућен у сукобе.

Према његовим речима, Херпес је прошле године био на мети непознатих нападача, који су пуцали у њега, али му је том приликом оштећен само аутомобил, док је он остао неповређен.

– Насковић је причао у друштву да хоће да се освети браћи Чабаркапа. После отвореног сукоба с њима, сазнао је преко својих људи да је Херпес, по налогу браће Чабаркапа, палио аутомобиле по Калуђерици. Јавна је тајна да је Жељко по налогу старијег брата Александра запалио џип Владимиру Досковићу (33), који је касније погинуо у обрачуну две криминалне групе у Калуђерици.

Жељко Чабаркапа и Херпес су запалили аутомобил и Карађорђу Суботићу, првом мужу кик-боксерке Љубе Пантовић, са којом је Александар Чабаркапа био у емотивној вези, а потом са њеном ћерком Александром Суботић (16) добио дете. Паљење аутомобила у Калуђерици и Малом Мокром Лугу нико није смео да пријави. Извесном Јоци столару су запалили „мерцедес“ и пребили га, али он то није смео да пријави полицији – тврди наш саговорник, који је инсистриао на анонимности.

 

Е.А, АЛО, Фото: Жељко Чабаркапа,Ало

Можда ти се свиди

Оставите коментар