Почетна » УКОЛИКО МОКРИТЕ приликом туширања, доказано ВИ СТЕ ХЕРОЈ, а ево и због чега!

УКОЛИКО МОКРИТЕ приликом туширања, доказано ВИ СТЕ ХЕРОЈ, а ево и због чега!

од admin
0 коментар

Сигурно сте некада мокрили док сте се туширали, али вам није било пријатно да то кажете, сада то можете поносно да кажете.

Због чудног, за неке невероватног начина понашања приликом туширања, “пуцали” су бракови, везе, другарства.

Ипак, научници су доказали да би требало да мокримо приликом туширања, тако да они који то воле да раде могу да одахну.

Људи који то раде спасавају Планету, али буквално и то је сада нанучнно доказано.

Научници су доста времена утрошили како би прорачунали и доказали своју теорију. На крају су ипак успели у намери и многима донели срећу да заправо могу да признају чињеницу да то раде.

Вероватно ће већина њих признати после овог текста да практикује да мокри приликом туширања, а онима који су то радили и пре овог научног доказивања треба “скинути капу”.

Ево како су научници дошли до просте чињенице, и поткрепили је доказима:

Како кажу, математика је проста. Сваки пут када пустите воду на казанчету потрошите седам литара воде. С обзиром да један човек у просеку иде седам пута дневно да врши кратку нужду, то значи да дневно потроши 49 литара, односно више од 17.000 литара воде годишње. Сложићете се, то је много воде!Како кажу, математика је проста. Сваки пут када пустите воду на казанчету потрошите седам литара воде. С обзиром да један човек у просеку иде седам пута дневно да врши кратку нужду, то значи да дневно потроши 49 литара, односно више од 17.000 литара воде годишње. Сложићете се, то је много воде!

Дакле, ако узмемо у обзир да поменуту нужду обавите у кади, нема потребе да додатно трошите воду, јер ћете искористити воду коју већ користите за туширање.

Како би објаснили свету да уринирање у кади није ништа страшно, лекари објашњавају да мокраћа није токсична и да неће учинити ништа лоше вама и вашој кожи уколико је одмах сперете водом.

Закључак је следећи, ви заправо приликом уринирања у тренутку када се туширате радите добру ствар за себе, али и за Планету. С тога слободно наставите да практикујете ту чињеницу. Заправо ви сте хероји, и немојте се либити да то кажете свима. Ако им се не свиди то што има саопштите, поткрепите вашу изјаву овим доказима и гледаће вас другим очима.

Н. Петричевић, Пинк

Можда ти се свиди

Оставите коментар