Почетна » УБИЈЕН МЛАДИЋ У НОВОМ ПАЗАРУ Обрачун заказали преко „Фејсбука“

УБИЈЕН МЛАДИЋ У НОВОМ ПАЗАРУ Обрачун заказали преко „Фејсбука“

од admin
0 коментар

Малолетник из Новог Пазара ножем убио друга због “нерашчишћених рачуна”. Убица није животно угрожен. У болници га чува полиција

КРВАВА туча у Новом Пазару, у којој је у четвртак увече шеснаестогодишњак ножем усмртио суграђанина Кенана Сулејмановића (19) заказана је преко “Фејсбука”, сазнају “Новости”. Први резултати истраге показују да су се младићи познавали од раније и да су имали неке “нерашчишћене рачуне”. У суровом обрачуну где су севали ножеви са обе стране, повређен је и убица. Он се тренутно налази у болници под полицијским надзором и није животно угрожен.

У новопазарској полицији и Вишем тужилаштву у петак нису могли да саопште више детаља о овом крвавом обрачуну, јер је убица још у болници. И у петак, упркос чињеници да је лакше рањен, није могао да комуницира са истражним органима. Чим се опорави биће саслушан.

– Он је под сталним надзором полиције. Истрагом покушавамо да утврдимо и да ли је у обрачуну учествовала још нека особа – рекао нам је извор из МУП.

Према незваничним информацијама, двојица младића су у четвртак увече кренули да се дописују преко “Фејсбука”. На крају су се договорили да се сретну испред Основне школе “Вук Караџић” и силом реше спор. Чим су стигли на заказано место повадили су ножеве и кренули да се боду. Сечиво су заривали један другом у стомак, груди, руке…

Градом кружи и друга верзија по којој је обрачун са убицом, иначе учеником Угоститељско-туристичке школе, обрачун заказао један други малолетник. Убијени Кенан је наводно само пошао да помогне свом другу. Међутим, на договореном месту су се сви разбежали, а Сулејмановић и његов убица су започели крвави обрачун.

У новопазарској полицији истичу да жртва и убица нису имали полицијски досије. Пошто је истрага тек на почетку у петак нису желели да се оглашавају у Угоститељско-туристичкој школи нити у породици убијеног.

ЗАВАДИЛИ СЕ ЗБОГ „ФАРМЕ“

Према незваничним информацијама из истраге, до свађе на “Фејсбуку” између Кенана и ученика Угоститељско-туристичке школе дошло је због једног од учесника у ријалити-програму “Фарма”. Слику “мишићавог билдера” 16-годишњак је окачио на свом фејсбук-профилу, а онда су уследили разни коментари типа “Склони тог кретена”, “Шта ће ти тај” и сл., који су се претворили у псовке и претње.. Када су се ствари заоштриле, уследио је позив за сусрет испред школе “Вук Караџић”.

М. НИЋИФОРОВИЋ     Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар