Почетна » УХАПШЕНА У АКЦИЈИ „ЛУТКА“ Сорајина другарица пуштена уз јемство од 4.000 евра!

УХАПШЕНА У АКЦИЈИ „ЛУТКА“ Сорајина другарица пуштена уз јемство од 4.000 евра!

од admin
0 коментар

Которанка Жељка Роловић (37), у јавности позната као најбоља другарица старлете Сораје Вучелић , која се терети да је организовала ланац проституције, пуштена је да се брани са слободе уз јемство од око 4.000 евра.

Она је код тужиоца негирала умешаност у кривично дело и након девет дана пуштена је из ћелије.

Роловићева је ухапшена у акцији “Лутка” и сумњичи се да је уговарала и организовала пружање сексуалних услуга у хотелима, приватним смештајима, бродовима, јахтама и на другим локацијама. Полиција у Жељкином стану у Котору није пронашла имена клијената ни девојака. Медији су спекулисали да су се међу њеном клијентелом налазили политичари и бизнисмени који су страховали да се негде не појави информација да су уживали у девојкама Роловићеве.

Оне су, наводно, узимале минимум 500 евра за пружање сексуалних услуга, а цена се повећавала и ишла и до неколико хиљада евра уколико су клијенти били странци.
Роловићева је била радо виђен гост многих ноћних клубова на приморју, где је често долазила са својим девојкама.

Колики је био удео Жељке Роловић, није познато.
Роловићева је рано остала без мајке. Жељкин отац убио је супругу, Жељкину мајку, а убио је и своју мајку, па је Жељка с млађим братом, кад је била осми разред, завршила у дому у Бијелој.

 

Ј. П, АЛО

Можда ти се свиди

Оставите коментар