Почетна » Вулин: Вештачење показало више различитих ДНК на машини нађеној у Ритопеку

Вулин: Вештачење показало више различитих ДНК на машини нађеној у Ритопеку

од admin
0 коментар

 

„Ниједан злочин клана Беливук – Миљковић неће остати нерасветљен. Након што смо у кући страве у Ритопеку пронашли тајну просторију у којој се осим оружја и експлозива налазила индустријска машина за млевење меса, припадници Министарства унутрашњих послова и Тужилаштва за организовани криминал дефинитивно су потврдили да се у тој машини налазило више ДНК различитих жртава овог клана“, истакао је министар Вулин.

Према његовим речима, ова „убилачка група“ људе је мучила, убијала и на крају на најстрашнији начин млела њихове остатке да би их даље уништила и разбацала, саопштио је МУП.

Подсетимо, Беливуков клан ухапшен је почетком фебруара, а крајем априла у кући у Ритопеку, коју је користила ова криминална група, откривена је тајна просторија. Ту је пронађена велика количина различитог оружја, али и огромна машина за млевење меса, за коју се сумња да је коришћена за уништавање тела жртава.

Сумња се да је криминална организација одговорна за најмање три убиства, бројне отмице, трговину дрогом, прање новца и незаконито поседовање оружја.

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар