Почетна » „САДО МАЗО СИМА“ Председник Гроцке го на софи ! (ФОТО)

„САДО МАЗО СИМА“ Председник Гроцке го на софи ! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Након што је био голи радикал, маштао је у свом кревету ноћима да своју будућност обезбеди и да не буде више го!

И онда му се срећа осмехнула те 2008 године, када је одлучио да напусти свог идејног вођу Војводу и да се придружи новом Вођи Томиславу. Преко ноћи је скинуо беџ који је даноноћно носио на свом реверу са ликом ВОјводе и прихватио се новог задатка. На руку му је ишла и згода што Томислав даде оставку на место странке јер је постао председник државе, док му странку преузе данашњи вођа скраћеног назива АВ.

Његови снови почели су полако да се остварују, те је почео преко ноћи да се богати. Купио је цело насеље на Сребрном језеру, своје најближе обезбедио милионским пословима преко разних фирми, купио је камине ЈКП-а, средио таштину кућу.. Купио џипа и још доста тога а као шлаг на торту изградио и сопствену марину да би до своје куће на Сребрном језеру долазио сопственом лађом (тунелом до спаваће собе). Наравно, не постоји друго објашњене, за све своје што је стекао дао је Вођи пола пара те га овај не дира.  Тако је пречасни Сима из своје поцепане мајце дошао до позерске софе са све шани-тезгари оделом. Не верујете, па погледајте:

Елем, а што је то важно, вероватно се питате? Па пречасни (часнији и од Исуса) Сима је јуче у току дана избацио моју фотографију са летовања, ако се не варам, настала још пре 7-8 година. Да сам му рекао коју слику да избаци, не би бољу моју изабрао. Једну од бољих али заиста.

Оно што је суштина те фотографије, коју је он поделио, јесте  да је општина Гроцка решила да се обрачуна са неистомишљеницима претњом да ће их сексуално злостављати или је пак неки покушај да се привуку гласачи либералних схватања. Без одговора ћемо сигурно остати, јер на подељеној слици нема апсолутно никаквог коментара:

Капирам га. Сад је у великом проблему. Таман је прогутао да напусти Шешеља, кад се сада и ВУчић и Тома поделише. Како ствари стоје и један и други ће на изборе. Коме ће сада СИма да се приклони, заиста је велики проблем. Сходно томе, вероватно тражи неко решење поново у гласачима. Ето да не будем само ја циник, ја сам пронашао једну слику Симину у мајци кратких рукава, можда му она помогне да добије на значају. Ја морам признати да је његова подела моје слике допринела мојој популарности. С обзиром да Сима нема тај сексипил као што га ја имам, ја сам му помогао мало тако што сам наслов „досолио“.

Тако да народе Грочански, гласајте за новог – опет промењеног „Садо Мазо Симу“, заслужио је!

 

Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар