Почетна » КРЕНУЛИ СУ Симини сведоци

КРЕНУЛИ СУ Симини сведоци

од admin
0 коментар

Кампања је кренула… Напредне хорде такозваних “ анкетара “ као некад удбаши иду од капије до капије и питају за име и презиме, за кога ћеш да гласаш, шта ово, шта оно…

Симини сведоци, да не кажем Јеховини, јер за њих Бог није Бог већ Сима су кренули у такозвану акцију “Од капије до капије”а избори још нису расписани.

Када вам појаве на капији Симини сведоци, одмах позовите полицију због узнемиравања. Нико из странки нема право да вам тражи податке ни да вам намеће слободу избора. Ви нисте прекршили Закон па да зазирете од полиције. Симини сведоци су само напаљени типови који су умислили да су нешто много важни. Вероватно су им на састанцима секте тако дочарали те се они осећају важним. Дакле, лепо позовете полицију и пријавите секту како вас узнемирава и уживајте…Немојте да доведете себе у непријатну ситуацију као сто су неки Калуђерчани пре неки дан умало себе довели.Да су Симини сведоци били мало храбрији и да нису побегли од разјарених домаћина Калуђерице било би свашта!! Преко Кленка у Мали Мокри Луг, је био пут за “евакуацију” Симиних сведока!! О својој “херојској” борби су препричавали остатку секте у Кафеу 888 у Гроцкој.

Дошли да питају грађане Калуђерице и Кленка, шта им треба, дали су задовољни одношењем смећа, да им предоче идејни план о зацевљењу потока и о изради Променаде…. Као да су тек преузели власт, а не да је врше већ четири године. Умислили да је народ глуп?? Можда јесте наиван, али глуп није свакако!!

Ова врста кампање је, по мени, јако безобразна, умислили су да се сви њих плаше. Избори ће показати колико се народ њих плаши.

Уколико вам Симини сведоци траже личну карту, одмах идите у станицу полиције и пријавите их за лажно представљање, јер личну карту може да вам тражи само службено лице из МУП-а и сродних институција. Друг члан секте НЕМА ПРАВА! Симини сведоци немају права да вас узнемиравају и једноставно их игноришите.

А избори ће ускоро, паметно треба заокружити!

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар