Почетна » СВЕТИ ЧАРОБЊАК ПРВООБРАЗОВАНИ Ко о чему ОН о поштењу! (аудио и фото)

СВЕТИ ЧАРОБЊАК ПРВООБРАЗОВАНИ Ко о чему ОН о поштењу! (аудио и фото)

од admin
0 коментар

Има оних који пишу, а не раде нигде и добро зарађују, и њима ће да проверимо приходе и то је већ у поступку, рече председник ГО Гроцка на јучерашњој седници Скупштине.

Према важећем Закону о Јавном информисању и медијима, у одељку „Слобода медија“ под чланом четири наводи се, између осталога, следеће:
Јавно информисање је слободно и не подлеже цензури….
Слобода јавног информисања не сме се повређивати злоупотребом службеног положаја и јавних овлашћења, својинских и других права, као ни утицајем и контролом над средствима за штампање и дистрибуцију новина или мрежама електронских комуникација које се користе за дистрибуцију медијских садржаја.

Изјава председника ГО Гроцка долази након што је Жиг Инфо објавио више текстова о имовини председника Симоновића, коју он није ни порекао, већ је потврдио на јучерашњој седници ГО Гроцка, изјављујући да се исте не стиди јер је стекао својим радом. А шта све поседује председник, погледајте:

-Осим што је Симоновић изградио викендице на Сребрном језеру, свој животни простор енормно проширио, као и таштину односно женину кућу, својој ћерки такође купује кућу.

-У Царином насељу Симоновић купује једну стару кућу са плацем. Пре две године на истом месту изградио је нову кућу и купио је мерцедеса, све то за своју ћерку.

-Након што је за себе и своје најближе сараднике обезбедио земљиште на Сребрном језеру , а затим изградио луксузне викендице, Симоновић се одлучио за још један корак- СОПСТВЕНУ МАРИНУ до које ће долазити, веровали или не, подземним тунелом.

ВИШЕ О ВИКЕНДИЦАМА И МАРИНИ-ОВДЕ

ВИШЕ О КУЋАМА- ОВДЕ

На целокупну имовину, треба додати и овогодишу куповину аутомобила марке Шкода у износу од 27 000 евра (преко 27 плата председничких).

Такође, изјава Симоновића долази након што је затражено да одговори на питања а тичу се а портала „Гроцка инфо“ за којег су потврђене информације да са њим руководе чланови СНС-а, као и председник СГО Гроцка Стефан Дилберовић. Апсолутно не регистровани, без пријаве Пореској управи, Агенцији за привредне регистре и још ко зна колико кршења законских одредаба је од стране Гроцка инфо портала.

scan0013

scan001444

 

Целокупна редакција и сарадници Жиг Инфа су вољни да мењају сву своју покретну и непокретну имовину за Симоновићеву. Такође, спремни смо и да сва наша примања заменимо са примањима Симоновића.

Писања Жиг Инфа су доказана и на судским споровима, од којих ни један тужилац није добио спор, што недвосмислено указује на истиност.

Реч уредника Жељка Маторчевића

Знате она времена када ујутру устанете и осетите горак укус у устима од киселине из желуца због унето премало хране? Знате ли онај осећај да, када при таквом стању ујутру устанете и плус кренете да размишљате како ћете се данас снаћи за храну? Знате ли онај осећај када за вас 25 динара, колико кошта хлеб, представља износ као да треба да нађете 25 000 евра? Знате ли онај осећај када живите у кући без крова, а напољу киша пада? Знате ли тада осећај влаге које имате у свом стамбеном простору? Знате ли како је то када због те влаге гледате како вам се уништава и оно што сте тешком муком стекли? Знате ли како је то, када вам НАПРЕДЊАЦИ одузму све упркос правним доказима који доказују супротно, а са истим можете да обришете дупе, јер их исти ти напредњаци не поштују? Знате ли то како је када пријавите лопова вођи, а вођа вас сатанизује док лопова унапреди?

Могао бих ја до сутра овако… А сви ви господо који се спремате под наредбом олоша Симоновића (користим фразу премијера Вучића) да дођете, добро дошли сте. Моја сиромашна врата су вам увек отворена. И то не само мени, него и свим члановима и сарадницима Жиг Инфа. Адреса вам је јавна и транспарентна.
Ја сам се увек, као што ћу се и увек руководити једном паролом кроз живот: “ Ја имам своје ја и то мора да се зна. Правим путем идем то је моја стаза, ја још имам два прста образа“.

Да, да, онај образ који већина погуби.

Колико год да тешко живим, ја мирно спавам са осмехом на лицу.. Ја моје претке и будућа покољена не могу да издам, те да будем фукара и покварењак који гази преко људских живота, па макар и гладан скапао. Зато ћу и када будем умирао, у последњој секунди живота разоткрити сваког лопова, битангу и пробисвета. Знам да ћу умрети са осмехом на лицу, нећу тражити попа да се исповедам…

Став редакције

На крају предлажемо председнику Гроцке, да заиста испита сва новинарска писања јер ако је у више наврата утврђена истинитост објављивања, право питање је зашто онда није нико реаговао на њих од надлежних органа? Да ли то Симоновић врши притисак, преко своје странке и на рад државних органа? Просто је немогуће да нико не рагује на чланке у којим је све поткрепљено доказима, па чак и да каже како нисмо у праву! А да смо у праву, потврдио је и председник Гроцке!

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар