Почетна » „МИНИСТАРКА (НЕ) КУЛТУРЕ У ГРОЦКОЈ “ Окачила гаће на тарабу до улице, па јој смета што гледају у исте (али само одређени не смеју да гледају)!

„МИНИСТАРКА (НЕ) КУЛТУРЕ У ГРОЦКОЈ “ Окачила гаће на тарабу до улице, па јој смета што гледају у исте (али само одређени не смеју да гледају)!

од admin
0 коментар

За једним „округлим столом“ у организацији, ја мислим, НУНС-а била је дискусија коришћење друштвених мрежа у средство јавног информисања, као и преузимања података са њих.

Највише се водила полемика, како би се донео закључак, о томе да ли када нека личност објави нешто јавно, да ли се ти подаци могу преузети за неку вест или се треба тражити сагласност за преузимање.

Мислим да је тада, познати новинар Зоран Станојевиић, појаснио коришћење друштвених мрежа као и преузимање информација са ње. Парафразираћу његове речи:

Знате, то вам је слично када и неко у неком месту окачи гаће на тарабу до прометне улице и сада покушава да забрани неком да услика те гаће, које су свима видљиве. Ако неко не жели да му се виде те гаће, сигурно их неће окачити на ту ограду, рекао је отприлике Станојевић.

Кренем ја јуче да постављам питања, везана за коментаре у вези обијања библиотеке у Гроцкој, кад „локална министарка за културу “ мени рече како јој сметају неистинити и непристојни коментари….

Погледајте и сами, да ја не препричавам:

zorica1

zotica

Ја ћу само за крај да се поново вратим на наслов…

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар