Почетна » Панту ће иза леђа и даље мрзети и оговарати, али биће и нежне речи „председниче наш“.

Панту ће иза леђа и даље мрзети и оговарати, али биће и нежне речи „председниче наш“.

Писмо члана о избору:

од Жиг Инфо
0 коментар
На седницама Месних одбора Калуђерица 1,2,3, Гроцка, Врчин, Винча, Лештане-Старо насеље, Лештане-Ново насеље, Бегаљица, Камендол, Болеч, Заклопача, Пударци, Ритопек, Живковац, Бестовик, Умчари и Дражањ, уз присуство великог броја чланова странке, једногласно су изабрани председници Месних одбора, као и делегати за Изборну седницу Скупштине Општинског одбора СНС Гроцка. Седнице у Врчину и Винчи обишао је повереник ОО СНС Гроцка, Андрија Чупковић. Предлог свих Месних одбора за новог председника Општинског одбора СНС Гроцка је Драган Пантелић.

*

-Избори у СНС , за општински одбор, показатељ су тренутне снаге локалног одбора и јасна порука како ће бити у општини ако СНС остане на власти. Недостатак квалитетне опозиције или неке иоле организоване групације која није спремна да са СНС-ом уђе у власт, даје могућност лежерног и експериметалног става.

Јавно истакнути кандидат за председника општинског одбора СНС Гроцка показује да је у странци све чисто, јасно и утегнуто. Повереник је предложио најбољег. Бољег нема. Да има, вероватно би га неко предложио, па да се на страначке изборе иде више демократски, али пошто бољег нема …

Можда неко не мисли тако. Можда неко мисли да негде и има неко ко би можда водио одбор исто или бар мало боље од Пантелића, али за сада нико није никога предложио.

Зли језици причају како је Пантелић од скора у странци. Како је прво постао председник, а онда члан. Успешни и способни то могу. Неко ће рећи да Пантелић лоше води општину и да неће знати да води странку. Да је поново задужио општину. Да је направио минус у буџету. Да не зна како функционише општинска управа. Па добро. Јесте то тако, али зар не треба човеку дати шансу. У општини га саплитао Влашковић. Једва га се Панта отарасио. Притискао га Аца, Влада, Пеђа али и са њима је изашао на крај. Поразговарао тамо где треба и … па нека га натерају да плати. Добро, платио је али када је други Аца рекао. Није могао да ради јер је стално био окружен непријатељима. Разним службама.

У странци неће бити тако. Ту нема горе поменутих. Има само Аца 2. До душе и то је превише јер Аца 2 често умишља да је онај АЦА, али биће му лакше. Објединиће контролу, странке и општине, и све ће ићи глатко.
Има само један мали проблем. Нико га не жели. Нико га не поштује ни мало. Сматрају да често говори неистине а да се у исто врема куне. Причају неки да воли да подмеће, да клевеће, али то није истина.

Где први човек општине , странке, Пудараца да ради такве ствари? Па зашто га онда чланство неће? Зашто га клевећу? Зашто му подмећу? Зашто га доводе у незгодну ситуацију да се плаши тајног гласања. Зашто нема још неког кандидата.
Зашто повереник мора да се држи става ко није за Панту тај није ни за њега. Па како бити против њих. Против мозгова ове организације? Како против свевидећих?

Никако.

Сви ће бити ЗА. Јавно ће дићи ручице и изабраће најбољег. Избором најбољег сачуваће свој посао, у општини или предузећу, или своју функцију. Панта ће бити доБог одмах до свог предлагача а они ће продужити себи егзистенцију. Још неко време. Биће платице, биће хлеба. Биће свега на рачун општине. А општина? Општина ће ићи у истом смеру, у правцу гравитације али то сада није битно. Битно је дићи руку и преживети. Иза леђа ће га и даље мрзети и оговарати али пред њим ће увек бити „широк осмех“ и нежне речи „председниче наш“.

Како да човек остане имун на овакву љубав. Како их не волети тако храбре, смеле, искрене. Зато сам и рекао да нема бољег. Мисли ли неко да има.
Чик нека каже!

 

*писмо члана, име познато редакцији

Можда ти се свиди

Оставите коментар