Почетна » Разоткрио сам како Симоновић још увек управља ГО Гроцка

Разоткрио сам како Симоновић још увек управља ГО Гроцка

од admin
0 коментар
zamipredds1

 То што су служили Симоновићу, осликава просечног српског љигавца, односно потурице који је већи Турчин од Турчина. Од како је, „пао“ Симоновић више пута смо смо кроз текстове наводили и указивали конкретно на особе које су и даље под његовом контролом. Оно што је најјадније, не зна се тачно ни да ли садашњи, назови, врх странке напредњака у Гроцкој сме уопште да се „замери“ Симоновићу. Истини за вољу, ко зна шта Сима све може да пусти у јавност везано за њих. 

Последње две недеље, отприлике, Симоновић врши интезивну „кампању“, како на Друштвеним мрежама, тако и гостовањима на ју тјуб телевизијама. Симоновић износи наводе у којима оптужује цео врх СНС-а да је огрезао у корупцији и сл. Наравно, ту је и неизоставно таргетирање новинара Жиг инфа.

Поред Симоновића, „кампању“ усмерену против новинара Жиг инфа воде управо и они на које годинама уназад указујемо да раде под директном Симином палицом.

Циљ овакве кампање јесте искључиво дискредитовање новинара Жиг инфа, лажним оптужбама како би се одустало од даљег писања.

Моја омиљена фраза јесте да „глупом не можеш објаснити да је глуп“. Без обзира колико доказа некоме прикажеш, тај неко једноставно не жели да их прихвати, одбацује их. Исто као када покушавате заљубљеном пубертетлији да објасните да га девојка вара и да није за њега.

Иако смо пласирали небројано доказа да Сима и даље управља ГО Гроцка, желео сам још једном да бацим удицу и извучем сома (или неку другу рибу) на површину. Не само да га сликамо са обале у води..

Реших да, након интезивне кампање Симоновића и његових верних слугу, пошаљем један мејл адресиран на Инфо службу ГО Гроцка, председника ГО Гроцка, заменика председника, као и на повереника СНС-а.

zamipredds1

Знао сам, а то смо указали више пута председнику  Драгану Пантелићу, да Инфо служба ГО Гроцка није под њиховом контролом и да је под директним утицајем Симоновића. Наравно, Пантелић није без разлога прозван Пантелија, јер на такве информације, као и на многе друге не предузима ништа!

Елем, знао сам да ће са мејла Инфо службе ГО Гроцка, ова информација да се „жалим“ на директне Симоновићеве слуге, стићи до истих. Знао сам да исти не могу да се уздрже и да ћу их разоткрити. Мудро сам чекао…

Два сата након послатог имејла, власник радио Пулса добија информацију да сам се „жалио“ на њега и на Гроцка инфо портал. Ту информацију саопштава колеги Зорану Лалићу.

987

Поставља се питање , одакле Радићу информација да је уопште послат имејл на Инфо службу ГО Гроцка? Међутим, Радић је сам себе разоткрио одакле му иста информација. Наиме, власнику радија Пулс, ову информацију преноси одборник Мирољуб Радојевић- Трале. У току телефонског разговора са њим, Радић принт скринује податке да је Жиг инфо у блокади, како би касније вршио кампању на Друштвеним мрежама. Опседнут Жиг инфом, Радић има нагон да ту информацију одмах проследи Лалићу. И тако прослеђује принт скрин са екрана свог мобилног телефона, да је рачун Жиг инфа у блокади, не видевши да је „усликао“ да управо разговара са Мирољубом Радојевићем.

986

 

Убрзо, њихов господар Симоновић почиње кампању на друштвеним мрежама. И то баш да је Жиг инфо у блокади!

 

985

 

Да ли знате шта су поводом ових доказа урадили председник ГО Гроцка, Драган Пантелић, његов заменик Дејан Влашковић, као и повереник Милосав Миличковић?

zamipredds2

zamipredds3

Апсолутно ништа! Што нас доводи до следећег закључка:

Сва тројица се плаше Симоновића или пак подржавају овакво деловање њихових одборника. Треће не постоји! Свакако, Симоновић је и даље кључан играч у ГО Гроцка. Изневши оптужбе против носица власти у Гроцкој, па и у држави, Симоновић је показао да му ни систем ништа не може, јер још није процесуиран. Или је, можда, Симоновић у праву па је СНС једно злочиначко удружење? Само да не заборавимо, да је Симоновић проговорио тек након што је првостепено осуђен, односно након 13 година постојања СНС-а.

 

Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар