Почетна » РУСИЈА ДО ТОКИЈА

РУСИЈА ДО ТОКИЈА

од admin
0 коментар

Руска историја, у глобалу је позната свима . Првенствено , она „Нордијска“ званична историја . Нашем народу, познат је низ руских „Царева“ од Ивана Грозног, Петра Великог, Александра, Николаја несретног, који од бољшевика главу изгуби .

Оно што нашем народу бива непознато, односно мало познато бива, чињеница је да Руси, готово никада ни у једној прилици нису никоме „помогли“ а да ту помоћ нису дебело наплатили . Житом, морем, златом, крвљу . . .

Русија је земља велика . И била и остала . Крајем XIX века, у време „Дивљег запада“ царска Русија, имала је више становника од Немачке, Уједињеног Краљевства и Сједињених држава заједно . Руска индустрија / не верујте легендама о заосталој аграрној земљи којом језде брадати бољари на коњским запрегама / била је јача од , тада друге две најмоћније државе света, са свим њиховим колонијама заједно, односно Уједињеног Краљевства и Француске .

Колико је велика била царска Русија . Нама најближа у пределу Галиције и Буковине, односно тамо где се граничила са Аустријом, односно Аустроугарском, па идући на исток, не до Владивостока, него до Чукотске области, па преко саме Аљаске – која је несретно продана, до краја света, до Сједињених држава . Толико је велика Русија .

Русија је са оба ока почела гледати на „Балкан“ почетком XVIII века, када њена агентура, у жељи да „Да патку Султану“ почиње роварити, заједно са некада јој пријатељском – а некада непријатељском Аустријом . Погодно тле, наилази код „Нашег народа“ односно самонабеђених „Словена“ односно руским једноплеменицима . Савремена генетска и лингвистичка истраживања – о чему се сваки здраво-разуман човек и без њих могао уверити, говоре да становници Балкана – пореклом илири – немају готово никаквих додирних тачака са словенима – а камоли са „Русима“ .

Љубав према русима, односно „Мајци Русији“ прво се разбуктава у крилу пословично похлепне грамзиве дегенерисане дебилне институције – Цркве . Ни комунистичка партија није била ништа боља, ако мислите да иступам са про – комунистичких ставова . Једни су имали Распућина, други Маркса, које ништа, и понављам ништа чак ни брада није разликовала .

Поменута црква, којој је прва брига била, како да обезбеди „Царство небеско“ односно велелепна имања и РОБОВЕ, односно КМЕТОВЕ које је на њима држала, те да може убирати „Црквени бир“ односно порез, као најбесловеснија звер, која не убија, него пије крв док може .

Русија , од почетка XVIII века ровари на тлу Балкана . На својој кожи први су то осетили „Црногорци“ који су се некада макло другачије зову . Њима с енамеће извесни „Агент провокатор „ историјски познат као Шћепан Мали, који заводи прве облике државности, а уз пут се издајући за Петра III руског цара, убијеног у дворској завери .

Затим, накртко, руси роваре међу Бугарима, као стабилнијем и стаситијем народу, неисквареног куманском, циганском, јеврејском и цинцарском крвљу . Немојте ми спочитавати мржњу према ромима . Они су с еназивали циганима – и сами од себе, све до 1973- ће године прошлог века . Говорити о ромима у XVIII веку, било би исто као говорити о југословенима у доба Котроманића .

Касније, у XVIII веку, односно , средином и другом половином XVIII века, у мега- популарним „Сеобама“ руска агентура ровари по целом Балкану, те премамљује готово комплетан официрски кадар, који се затекао у Аустријској војсци, а био српског, односно илирског порекла . Ситуација није ништа боље ни са војницима, официрима, инжењерима, мајсторима других народа, који су почев од времена Петра Великог намамљивани као ћурани на куван кукуруз . . .али на наш народ, оставља најтрагичније последице .

Наиме, готово целокупна интелигенција наших народа – одводи се у „Русију“ где се утапа у блату и крви, односно тоне под лед . Историјским бројкама не треба придавати кредибилитет, али говори се о преко 400 000 срба који су се одселили у Русију . Ако је и 1 /10 стварно отишла, а једино се Зеремски вратили . . . остао је муљ и талог . Разне Тице, Пице, Бегоње, Радоње, Шароње, Ђоге, Ноге . . .другим речима, руси су обезглавили србе – илире, ПОПИЛИ ИМ КРВ КАО НАЈВЕЋИ АКРЕП, и то не по први пут, али историјски најпознатији .
Срби – Илири, који су се зауставили на време у Аустрији, оставили су трага, ЊИХОВО ПОТОМСТВО ДАНАС УМИРЕ као дегенерисане и дебилизоване „Лале“ са својим свињским кмекетањем и дебилним отегнутим говором . Али, србима- илирима у Русији, односно данашњој Украјини траг се не познаје .

КАКО РУСИЈА ЗАРАТИ СА ТУРЦИМА – ЕВО ЊИХ НА БАЛКАНУ ДА ТУРЦИМА ДАЈУ ПАТКУ . . .а уз помоћ кога, лудих срба . Гинули , ко зна колико пута за „Русе „ у првом, другом, трећем, петом устанку, а руси ко руси , лепо кажу „ Наш фаворит на Балнаку је БУГАРСКА“ .

Какве везе имају Бугари са Русима. Једни су мали, дебељушкасти, црни , кривоноги татари, а други Руси виски, лепи, плави, ко Ђорђе Балашевић . На жалост, тако је само у партизанским филмовима . Имао сам прилике, да разменим мишљење, са низом бугарских историчара, те их припитам о напред изнетим чињеницама, на шта сам добио одговор „ Братко, јел тебе у вези нас бугара, неко з пииииииииииииииииииип о , те што описујеш, нису бугари, то су власи, цинцари, гагаузи, кумани, татари, има код нас и таквих . . .

Када су Бугари СА РУСКИМ ОРУЖЈЕМ навалили на Ниш – тек однедавно у поседу срба Краља Милана, само је АУСТРИЈА-АУСТРОУГАРСКА Србију спасла – да је бугари не окупирају .Са руским оружјем у бугарским рукама . . .ЕТО РУСКЕ ЉУБАВИ .
Балкански ратови, ни они нису прошли без руса . Санстефански мир, којим је Бугарска устоличена . . .ПО РУСКОЈ ВОЉИ, Бугарска је покушала да преточи у територијална проширења, али не лези враже, и њој, и РУСИЈИ Патку су дале Србија, Црна Гора, Грчка, али и Турска . . .и наравно, у колевци Албанија .

Ипак, ЛЕГЕНДА КАЖЕ, када је шваба, покуцао на српска врата, јер је Гаврило пуцао на Фердинанда – РУСИ СУ ПРВИ НЕМАЧКОЈ ОБЈАВИЛИ РАТ .

Логика, за дебилне ученике једног Сома из најдубљег муља . Готово сви светски изучаваоци WW I у његов основни узрок, стављају изградњу пруге БЕРЛИН – БАГДАД, којом би се гладна Немачка царевина, снабдевала нафтом, златом и крвљу . . .односно радном снагом .Какав Фердинанд, каква Софија, какви бакарачи . . .

Русија, је тада добила шта је заслужила . Млотке није био будала, далеко од тога, био је ГЕНИЈЕ, знао је како треба са русима, што нису знали ни Хитлер ни Наполеон, али, МОРАО СЕ БОРИТИ СА ДЕСНОМ РУКОМ ВЕЗАНОМ ИЗА ЛЕЂА . Ипак, Краљевско царска војска, Аустроугарске, СКОРО ЈЕ ЦЕО СВЕТСКИ РАТ ИЗГУРАЛА, насупрот свом чеду из колевке, Југословенској народној Армији . Краљевско царска армија . . .била је крајње неспособна, али, не верујем да је код њих забележен случај, ДА МАЈКЕ ВОЈНИКА ДОЛАЗЕ У КАСАРНЕ СА ЦИВИЛНИМ ОДЕЛИМА ДА ДЕЦУ ВОДЕ КУЋИ . . .

Добили су Руси и од својих једноплеменика енглеза „Патку“ . Савремени историчари лепо кажу, под којим је околностима дошло до „Хватања вагона чивута“ и са Лењином на челу њиховог лиферовања у Русију . Русија је мртва – ЖИВЕЛА СОВЈЕТИЈА . . .

Али, не лези враже, руски дух је неуништив, за двадесетак година, и педесетак милиона жртава, руски национални дух – као из боце, јавља се у виду „Империјалног комунизма“ који прождире још толико живота, који запоседа готово целу Европу . . .

До дана данашњег, не умем да одговорим на питање, колико би свет био лепши и сретнији, да је Хитлер први дошао до атомске бомбе, и сравнио целу русију, не са земљом, него с аснегом и ледом . И оставио је тако стотинак година као Чернобил .

Наши „ЋУРАНИ“ ништа бољи од садашњих „Сомина лажовчина“ кренули су у изливање љубави према русији, и успели д акао Црквени кмери, побију скоро два и по милиона људи . Немци су се згражавали . . .над бестијалношћу шпанских бораца, комуниста .

Један од њих, са партизанским именом „Секирица“ чак је и Председник постао . . .

После рата, Совјетски савез, КРЕНУО ЈЕ У БЕСРАМНУ ПЉАЧКУ ЈУГОСЛАВИЈЕ, односнили су све што су могли, а ЉУДЕ ОДВОДИЛИ У РОПСТВО, наиме, о овоме историчари још ћуте, ВЕЛИКА ВЕЋИНА ИБ- оваца, класних непријатеља и политичких противника, НИЈЕ УБИЈЕНА, него још горе, њих су „Комунисти“ послали у „Совјетски Савез“ да животе окончају у Сибиру и сибирским рудницима . Тек неколицина њих, успела се отргнути из загрљаја „Мајке Русије“ и као живи мртваци, крајем осамдесетих година , вратити у Југославију .

То је Ваша Русија, проклета Вам била . . .

 

Дипл.правник Вишекруна Ђорђе, аутор књиге „Вучић и ја“

Можда ти се свиди

Оставите коментар