Почетна » СРАМ ГА БИЛО: Назвао младе напредњаке пробисветима и продавцима дроге!

СРАМ ГА БИЛО: Назвао младе напредњаке пробисветима и продавцима дроге!

од admin
0 коментар

У недељу 13. новембра у центру Врчина одржан је протест због инфраструктуре.

Како се наводилo u лецима који сu пре тога дељени мештанима Врчина, између осталог, писало је и „Доста је било пљачке народа и узимање наших пара. Покажимо да смо јединствени против ове тортуре“

Међутим, протест није баш прошао у масовнијем одзиву, а није било ни говорника. На овом протесту присуствовалу су  чланови и  функционери напредњака у Гроцкој. Одборник Дарко Прошић (кумовска веза фамилије Симоновић), Жарко Николић (вођa ботова у Гроцкој, запослен у Инфо служби) су само нека од имена која су присуствовала овом скупу.

Одавно је премијер Вучић рекао да у је омалдина СНС-а часна и поштена и да је треба слушати. За сваку је похвалу када видите младе људе да дођу на један протест. Изгубљених нада више се ни млађе генерације не боре. Некада су студентски протести били најопаснији за сваку власт, данас их готово нема.

Поштена омладина напредњака је пронашла да је нешто лоше у инфраструктури Врчина и дошла је на протест да подржи скуп. Наравно, као што је премијер Вучић изјављивао у пар наврата, увек постоји неко ко ће без разложно да пише или клевеће на сваки успех који направи неко.

Тако се и одмах након одржаног протеста, један лажни профил усудио да нападне омладину СНС-а (ако узмемо у обзир да их је доста било процентуално на овом скупу) назове пробисветима и продавцима дроге !

Срамота бре! Па зар једну факултетско- образовну омладину као што је приме Жарка Николића називати пробисветима и продавцима дроге? Зар доводити у питање Симоновићево кумство? Па шта има омладина да уопште и размишља да остане у оваквој земљи. Треба спаковати кофере и побећи тамо где ће их ценити.

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар