Почетна » У СУСРЕТ СЕДНИЦИ СПОРТСКОГ САВЕЗА: „Злочин“ у име председника Гроцке (Аудио)

У СУСРЕТ СЕДНИЦИ СПОРТСКОГ САВЕЗА: „Злочин“ у име председника Гроцке (Аудио)

од admin
0 коментар
viber image 2021 02 08 21 25 55

 

Као што је већ виђено и у претходно бираном руководству, притисци су итекако видљиви и то од стране најближих сарадника актуелног председника ГО Гроцка .

Наиме, како је за Жиг инфо потврдило више челника спортских удружења,  чланови Већа задужен у Гроцкој врше притиске на њих како би утицао на исход гласања заказане седнице Скупштине ССОГ. 

И док се врше притисци, сам председник ГО Гроцка Драган Пантелић о свему ћути. У маниру папагаја константно понавља како се он као председник не меша, а да ако неко има сазнања да његови људи то раде, нека пријаве надлежнима.

viber image 2021 02 08 21 25 55

Фотографија: Карикатура-илустрација

Законом о кривичном поступку у свом чл. 280 наводи да државни и други органи, правна и физичка лица пријављују кривична дела за која се гони по службеној дужности о којима су обавештена или за њих сазнају на други начин под условима предвиђеним законом или другим прописом.

Кривичним закоником је предвиђено у ком случају непријављивање кривичног дела представља кривично дело.

А да председник ГО Гроцка зна о притисцима и уценама од стране његових најближих сарадника, свима је јасно. Ако ништа друго, прочитао је на Жиг инфу, где су сервирани сви докази. Зна председник Гроцке и да његови најближи људи овакав „злочин“ чине у његово име, односно да се спортски радници уцењују под изговором „због странке и председника Гроцке, тако се мора гласати.

Уколико председнику Гроцке и то није довољно, нека послуша снимак у којем се јасно и недвосмислено чује већник Милан Марковић који признаје да постоје уцене, а који управо објављујемо. У том снимку, чуће председник Гроцке да има и јасно упућених претњи нашем новинару Зорану Лалићу. На крају, да подсетим председника ГО Гроцка на Закон о кривичном поступку, који је изнад овог пасуса болдиран, или нека настави и даље као папагај: „Ја се не мешам, све ћу их сменити“.. Одлука је председникова….

 

 
Жељко Маторчевић
*Лични став аутора текста није и мишљење Жиг инфа

Можда ти се свиди

Оставите коментар