Почетна » ЈУТКА ДОЛИЈАО Смењен сексуални предатор Милутин Јеличић

ЈУТКА ДОЛИЈАО Смењен сексуални предатор Милутин Јеличић

од admin
0 коментар
 
У Скупштини општине Брус данас у 11 сати почела је седница на чијем дневном реду је смена Милутина Јеличића Јутке, дугогодишњег председника ове општине, оптуженог за за полно узнемиравање и недозвољене полне радње злоупотребом службеног положаја.
Како јавља репортер „Блица“, Скупштина општине има кворум за рад, а међу првим стварима која је на њој учињена била је констатација оставке председнику општине Милутину Јеличићу Јутки, његовом заменику, као и члановима општинског већа. Нешто касније, усвојена је и допуна дневног реда: избор новог председника општине, његовог заменика и новог већа.
Испред Скупштине општине окупили су се представници опозиције, међу којима лидери Савеза за Србију (СзС) Драган Ђилас, Бошко Обрадовић, Борко Стефановић, а који су тражили да се на дневни ред стави именовање новог председника општине јер, како кажу, у супротном Јутка би могао да обавља дужност председника општине, до избора новог.
Милутин Јеличић Јутка оптужен је да је сексуално узнемиравао своју секретарицу Марију Лукић, између осталог и тако што јој је послао око 15.000 непримерених порука. У сличној ситуацији било је још неколико жена запослених у општини, али је суд уважио само тужбу Лукићеве.
„Блиц“ је годину дана уназад интензивно извештава о локалном шерифу из Бруса и његовом насилништву према женама. Безброј ласцивних СМС-ова упућених жртвама, уцене, оптужница која је подгинута против њега, сулуде акције сечења струје локалном кабловском оператеру да би се цензурисао интервју Марије Лукић… разлози су због којих Јеличић није смео даље да остане на функцији.
Н. Божовић    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар