Почетна » Пагонис у загрљају с Вучевићем, Сандра Божић брани премијера

Пагонис у загрљају с Вучевићем, Сандра Божић брани премијера

од Други Пишу
0 коментар

Поптредседница Владе Војводине Сандра Божић стала је у одбрану премијера Милоша Вучевића, пошто је јавности скренута пажња на његову фотографију са кик-боксером Ненадом Пагонисом, приведеним због насиља у породици.

Новосадски активиста Миран Погачар поделио је на дружтвеној мрежи „X“ фотографију са званичног налога премијера Милоша Вучевића, која је оригинално објављена 1. јуна, а на којој је премијер у загрљају Ненада Пагониса.

„У шампионске победе! Живео Нови Сад!!! Живела Србија!!!“, објавио је Вучевић на мрежи „X“ уз фотографије са групом мушкараца међу којима је и Пагонис.

 

Погачар је навео да је Пагонис дугогодишњи члан Српске напредне странке. „То је СНС и њихово неговање породичних вредности на делу“, написао је активиста.

На то је реаговала Сандра Божић из СНС, сада потпредседница покрајинске Владе, истичући да се њена странка гнуша сваке врсте насиља, посебно оног према женама.

„И знам да је то став и мог колеге Милоша Вучевића којег стављате у овај неприпадајући контекст! Самим тим што је Пагонис ухапшен за породично насиље говори у прилог томе да нема заштићених! Нулта толеранција за насиље било ког обилака – посебно овог кукавичког, према женама“, написала је Божић.

 

Пагонис је приведен протекле ноћи због насиља у породици. Медији су објавили да га је пријавила бивша супруга, којој је констатовано напрснуће ребра.

Пагонисов адвокат је рекао за медије да његов клијент негира одговорност за кривично дело због којег је ухапшен.

TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар