Почетна » Ђоковић одушевио Србију: Кад освојимо „салатару“, биће ми најбоља сезона у каријери

Ђоковић одушевио Србију: Кад освојимо „салатару“, биће ми најбоља сезона у каријери

од Други Пишу
0 коментар

Са много самопоуздања је Новак Ђоковић стигао у Малагу. Циљ је само један – да се освоји „салатара“.

Ђоковић је одлучио да пошаље јасну поруку пре наступа у Малаги.

„Ово је једна од најбољих мојих сезона. Када освојимо ‘салатару’, биће најбоља“, рекао је Новак и одушевио све навијаче у Србији.

„Велика је част играти добити позив од селектора. Ово је најважније тимско такмичење у тенису. Имамо шансу да се боримо за титулу“, рекао је Ђоковић.

Затим је поручио да није имао превише времена за одмор.

„Дошао сам сутрадан. Нисам имао баш много времена за славље. Имао сам дан и по одмора. Ово је последња недеља у сезони и пробаћемо да изгурамо“.

Велика Британија ће играти без браће Мари, али и без повређеног Данијела Еванса.

„Један од највећих тениских нација. Енди и Џејми Мари нису ту, али Велика Британија има доста опција и у синглу и у дублу. Јак су тим. У дублу имају један од најбољих тимова, Скупски и Салисбери. Ако дође до дубла, пробаћемо да изаберемо праву комбинацију да им се супротставимо“.

Ко би могао да представља Србију у дублу?

„Новак и Миша су играли у Паризу, то је био циљ, да пробају да играју заједно. Играли су сјајно. Добили су дубл пар лако и убедљиво. Нажалост, нису наставили такмичење јер је Миша имао проблема са зглобом. Ако дође до дубла, имамо њих двојицу. Имамо више опција, такође, више комбинација. Немамо дубл специјалисте, али имамо играче који играју дубл на турнирима. Енглеска јесте фаворит у дублу, али верујем у наш тим. Мислим да можемо да изненадимо сваког“, рекао је селектор Виктор Троицки.

Foto: TSS/Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Миодраг Димитријевић  Новаспорт

Можда ти се свиди

Оставите коментар