Почетна » Пала прва оставка: Недимовић се повукао из ФСС и пре дебакла на Евру, сада је то усвојено

Пала прва оставка: Недимовић се повукао из ФСС и пре дебакла на Евру, сада је то усвојено

од Други Пишу
0 коментар

Бранислав Недимовић, потпредседник ФСС, поднео је оставку на ову функцију, а ФСС је сада усвојио, потврђено је за Нова.рс.

Очекује са да ово буде само први у низу одлазака, а наводно је оставку поднео и пре ЕП.

То сугерише да ће имати другу функцију, а коју сазнаћемо ускоро. Његово име се недавно појавило на листи кандидата за градоначелника Сремске Митровице.

Уколико би био изабрани градоначелник, не би могао да седи на две столице, па пошто је ова градоначелничка „новија“, није тешко разлучити за коју би требало да се одлучи. О његовом одласку из Савеза се прича већ неколико недеља.

Недимовић је право ниоткуда и без икакве фудбалске залеђине или биографије слетео у Савез као падобранац пре годину и по дана.

С краја 2022. године је у ФСС дошло до турбуленција кад им време није. Док је требало припремати репрезентацију за Светско првенство у Катару, у кровној институцији српског фудбала је било превирања.

Ненад Бјековић је хтео да изађе из вд статуса и постане председник Савеза, а Недимовић је ту функцију хтео за себе, после одласка из министарске фотеље у Министарству пољопривреде.

Branislav Nedimović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Небојша Тодоровић   Новаспорт

Можда ти се свиди

Оставите коментар