Почетна » РАЗБИЈАЊЕ ТАБУА Невероватни сексуални проблеми с којима се Индијци сусрећу сваки дан

РАЗБИЈАЊЕ ТАБУА Невероватни сексуални проблеми с којима се Индијци сусрећу сваки дан

од admin
0 коментар

У индијским школама сексуално образовање је табу, а као последица тога, у земљи која нам је дала Кама сутру постоје велике заблуде када је реч о овој теми. Најпознатији сексолог у Индији Махиндер Ватса настоји да подстакне дискусију о овој теми на несхвадикашње духовит начин.

Од 1995, када је у “Мумбај мирору” покренуо рубрику “Питајте стручњака”, свакодневно прими чак 60 писама и имејлова, у којима га људи питају о свему – од оралног секса до мастурбације. Данас 91-годишњи стручњак већини одговара на непосредан и духовит начин.

Ово су нека од питања и одговора из његове недавно објављене књиге: “То је нормално!”

Када четири пута дневно имам секс, следећег дана се осећам слабо. Око пет минута ми се све зацрни пред очима и не видим добро. Молим вас, помозите.

– Шта сте очекивали? Да вичете “хура!” и “ја сам шампион!” по целом граду?

Имам 21. годину. Пре недељу дана сам увртао пенис док сам маструбирао. Окренуо сам га наопачке и сео на њега. Чуо сам крцкање, али нисам осетио бол. Да ли сам сломио пенис?

– Зашто играте “бангру” (традиционални плес) са својим пенисом? Молите бога да се нисте повредили. Немојте више да седате на њега.

Ако два мушкарца истовремено ејакулирају у вагину, а жена затрудни, који би од њих двојице могао бити отац?

– Предлажем да пишете уреднику и питате да ли имају места у рубрици за енигматику.

Имам 26 година. Може ли жена да затрудни ако јој се у вагину сипа сперма која је чувана у пластичној флаши? Молим вас, одговорите. Важно је.

– Важно? Због чега? Трудноћа није могућа на овај начин.

Пре два дана сам имао секс без заштите. Да девојка не би затруднела, купили смо пилулу за дан после. Али, у заносу сам је ја прогутао уместо ње. Да ли ћу имати проблеме?

– Следећи пут користите кондом и потрудите се да и њега на прогутате. У сваком случају, могли сте да тркнете у апотеку и купите још једну, јер делује 72 сата после сексуалног чина. Користи се само у хитним случајевима.

Имам 24 године. Годину дана живим с девојком. У последњих неколико дана имамо ужасан проблем са стеницама. Кад год пожелимо да будемо интимни, и стенице крећу у акцију. Чак су ме ујеле за пенис и бојимо се да су продрле у вагину моје девојке. Предузели смо мере за дезинсекцију. Може ли то да изазове инфекцију?

– Нисам знао да и стенице могу сексуално да се узбуде и да воле орални секс. Док их се не отарасите, водите љубав на поду. Можда тако спречите инфекцију.

Мислим да патим од превремене ејакулације. Узбудим се кад год чујем капање воде из климе у спаваћој соби. Пуштам да ми капи падају на пенис и обично доживим оргазам после 12 капи. Мислим да је то прерано. Мислим да би требало да ејакулирам тек после најмање 40 капи. Мислите ли да је ово нормално?

– Занимљив начин да откријете да патите од превремене ејакулације. Боље би било да се обратите сексологу. Уверавам вас да неће пустити туш да би утврдио шта је нормално.

Имам 29 година, десет година сам у браку и имам осмогодишњег сина (родио се царским резом). Постоли ли тест који може да потврди са колико је мушкараца жена спавала ??? Где могу да набавим такав тест и колико ће коштати???

– Чудан захтев. Не постоји такав тест. Концентришите се да поправите односе.

Имам 27 година. Волим да крадем женску одећу, мастурбирам у њу и да је враћам. Радим то од 14. године. У чему је мој проблем?

– Веома је племенито од вас што враћате ствари, али ако вас ухвате, осрамотићете и своју породицу и себе. Зашто не купите неколико комада женске одеће? Фетиш је безопасан, уколико не компликујете ствари.

Чуо сам да гуштерима поново израсте реп, ако га исеку. Питам се да ли би се исто десило и са мојим пенисом?

– Не бих вам саветовао да експериментишете. Ваш пенис није реп, а и сигуран сам да не бисте нашли добровољце за такво истраживање.

Имам мали пенис и не могу да задовољим девојку. Астролог ми је саветовао да га свакодневном повлачим око 15 минута и рецитујем поезију у “шлоки” (врста стиха). Примењујем то већ месец дана, али није помогло. Шта да радим?

– Да је он у праву, већина мушкараца имала би пенис до колена. Бог не помаже наивним, глупим људима. Идите код сексолога који ће вас посаветовати како да водите љубав.

Чуо сам да било која кисела супстанца може да спречи трудноћу. Могу ли да сипам неколико капи лимуна или сок од поморанџе девојци у вагину после сексуалног односа? Да ли ће јој то нашкодити?

– Продајете белпури? (традиционално индијско јело са киселкастим воћем, које се продаје као брза храна). Одакле вам таква сулуда идеја? Постоје многи други безбедни и једноставнији начин да спречите трудноћу. Размислите о кондому.

qз.цом / М.А./Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар