Почетна » Грочански функционери бранили „Београд на води“

Грочански функционери бранили „Београд на води“

од admin
0 коментар

Јуче, уочи почетка скупштинске расправе о пројекту Београд на води и специјалном закону који се усваја због тога, испред Дома Народне скупштине, „спонтано“ су се окупили грађани како би „изразили подршку том пројекту“.

Они су носили транспаренте на којима пише:“Волимо Београд“, „Вучићу ухапси их све“, „БГХ2О за модеран Београд“, „Београд будућности“ … Грађани нису имали страначка обележја. 

С обзиром да скуп није био пријављен против организатора би, према закону, требало да буду поднете прекршајне пријаве. 

Бабић одбио да одговори да ли ће бити поднете пријаве против грађана због незаконитог окупљања без најаве скупа

Шеф посланичке групе Српске напредне странке Зоран Бабић није могао да јасно одговори на питање да ли ће против грађана који су се јуче противзаконито окупили испред Скупштине Србије бити покренут поступак.

– Верујем да живим у правној држави и у држави јаких институција и да се све ради по закону. Ја знам да постоје неки људи који би најрадије протерали све који подржавају СНС и осудили их, али то је немогуће. Боље да воде рачуна о својих шест посто који се топе, па ће после следећих избора гледати Скупштину не изнутра него споља – рекао је Бабић за „Блиц“.

У поновном покушају да добијемо јаснији одговор, Бабић се захвалио и отишао.

Грочански функционери присуствовали „нестраначком“ скупу

Овом скупу присуствовали су и функционери општине Гроцка, који су и чланови СНС-а. Према информацијама Жиг Инфа, јуче су поједини функционери и радници општине Гроцка били у обавези да иду на скуп подршке као и у Скупштину Србије. Јасмина Мандић, заменица општине Гроцка као и Зоран Костић, заменик председника Скупштине општине Гроцка, су само једни од функционера који су присуствовали овом скупу као и скупштинском заседању. Своје присуство обележили су и фотографијама од којих су поједине завршиле  на друштвеним мрежама.

Скуп и седница су одржани јуче у току радног времена ових функционера.

Након јучерашњегшњег скупштинског заседања на тему “Београд на води”, наши суграђани из Винче и околних насеља су шеровали на друштвеним мрежама ову слику!

Фото: Информер, фејсбук

Можда ти се свиди

Оставите коментар