Почетна » ХРВАТСКЕ ПРОСТИТУТКЕ КОШТАЈУ 100 ЕВРА: Секс плаћали познати спортисти, новинари и певачи!

ХРВАТСКЕ ПРОСТИТУТКЕ КОШТАЈУ 100 ЕВРА: Секс плаћали познати спортисти, новинари и певачи!

од admin
0 коментар

Полицајци из Хрватске пратили су контакте проститутки, па су тако открили како се међу њиховим клијентима налазе и познате особе из јавног живота

Полиција је јуче довршила криминалистичку истрагу над укупно девет особа због сумњи да су на подручју Загреба од краја 2013. године па до сада, организивали проституцију.

Акцију је полиција спроводила неколико месеци надзирући друштвене мреже преко којих су услуге нуђене. Полицајци су пратили контакте проститутки, па су притом открили како се међу њиховим клијентима налазе и познате особе из јавног живота.

Међу клијентима је било неколико адвоката, певач, спортиста и ТВ новинар. Иако су сви организатори ухапшени истовремено, ради се заправо о четири различита случаја подвођења. У неким од случајева макрои су подводили и децу коју су “регрутовали” преко Фејсбука, некима нудећи отворено послове ескорта, док су некима презентовали како се ради о пословима хостеса и фотомодела, дали су касније покушали претњама да их присиле на проституцију.

Један од организатора Д.Т. је више пута преко Фејсбук страница на којима је тражио девојке за посао хостесе, покушао малолетне девојчице да наговори на пружање сексуалних услуга.

Међутим, неке од девојака су га одбиле и све пријавиле полицији која је од тада Д.Т. почела тајно да надзире. Једна од малолетница се у страху закључала у унајмљени стан и одбила да прими “клијенте” који су јој дошли на врата.

У остала три случаја, у којима су корисници услуга биле познате особе, радило се о пунолетним проституткама које су услуге пружале у загребачким мотелима и хотелима или пак у становима, а цена је била око 800 куна или 100 евра по сату.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар