Почетна » Она има струк широк ДВА И ПО МЕТРА, али је успела да нађе МУЖА! Ево и како

Она има струк широк ДВА И ПО МЕТРА, али је успела да нађе МУЖА! Ево и како

од admin
0 коментар

Да ли сте некад видели даму која има оволики обим струка? Гејла је жена која има огроман стомак, али је сасвим задовољна својим изгледом. Штавише, то је не спречава да ужива у животу. Ово је њена тајна

Гејла Нуфилд има обим струка два и по метра, али и поред тога сматра да је стомак њена највећа предност.

Гејла је сада пуна самопоуздања и осећа се одлично у свом телу, али није увек било тако.

– Док сам одрастала друга деца су ми се ругала и показивала прстом на мене. Баш ме је било срамота што сам дебела – прича Гејла.

Али она се више не стиди своје дебљине. Након што јој се први брак распао, због њене гојазности, Гејла је потражила подршку и на интернету је пронашла групу која себе зове – огромне лепе жене (ССББW – супер-сизед биг беаутифул wомен).

Затим је преко интернета ступила у контакт са својим садашњим мужем, Ленсом, камионџиом из Канаде, који воли “велике” жене.

Foto: Profimedia

– Увек сам мислила да су мушкарци који воле велике жене неки штребери који живе у мамином подруму, али то је било скроз погрешно – објашњава Гејла.

Она има многе здравствене проблеме, од артритиса до проблема са штитном жлездом, кад лети авионом мора да купи две карте, потребан јој је скутер да би се кретала ван куће, али поред свега тога, каже да никад није била срећнија.

– Дозвољавала сам другима да одређују како треба да изгледам и каква треба да будем. Када сам створила позитивну слику о свом телу, добила сам снагу да будем оно што јесам и уживам у животу – прича она.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар