Почетна » СНС организује контрапротест у Врчину због воде?

СНС организује контрапротест у Врчину због воде?

од admin
0 коментар

Наиме, више извора из СНС-а Врчин нам је  потврдило  да су данас позвани од стране директора ЈП „Пијаце и зеленило“ Гроцка и водећег човека за Врчин, Дејана Миланковића, како би се одазвали у што већем броју вечерас у центру, јер долази представник општине да саопшти да је проблем са водоснабдевањем овог места решен. У том моменту, чланови СНС-а би требало да аплаудирају и дају подршку представнику ГО Гроцка. Такође, тим чином би се протест прекинуо и не би дошло до блокирања саобраћаја. Према незваничним информацијама, може се очекивати да ће на вечерашњем скупу доћи и председник ГО Гроцка, Драган Пантелић као и његов заменик Дејан Влашковић.

Подсетимо се,  јуче су мештани Врчина по други пут заредом  протестовали због несташице воде, које у појединим домаћинствима нема већ десет дана. Јучерашњи протест, претворио се у шетњу у којој је „заробљен“ директор ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка, Мирко Добријевић.

ВИШЕ – ОВДЕ

У марту 2019. године, организован је контрамитинг као подршка сада смењеном председнику ГО Гроцка, Драгољубу Симоновићу, који је првостепено осуђен као налогодавац за паљење куће новинара нашег портала, Милана Јовановића

 

ЕЖИ

Насловна фотографија: Архива 2019.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар