Почетна » Владан Заграђанин нови државни секретар у МУП-у?!

Владан Заграђанин нови државни секретар у МУП-у?!

од Други Пишу
0 коментар

Владан Заграђанин, функционер Социјалистичке партије Србије, биће нови државни сектретар у Министарству унутрашњих послова, на чијем је челу Ивица Дачић, незванично сазнаје Директно.рс.

Нејасно је да шта је Заграђанина препоручило за тако високу функцију у МУП-у, а извесно је да на то питање, баш као ни на многа претходна која су бунила јавност, нећемо добити одговор.

Елем, сам Заграђанин је неретко у прошлости био на удару таблоида који су под контролом власти, па је тако на насловној страни Српског телеграфа својевремено осванула и информација да су ћерке функционера социјалиста на аеродрому вређале председника Србије Александра Вучића, уз наднаслов „Имаш ли образа, Заграђанине“.

Он се тада, у априлу 2023. године, обратио на друштвеним мрежама.

Поводом инцидента који се десио на Аеродрому „Никола Тесла“, изазван провокацијом полицијске службенице на мојим ћеркама и злоупотребом те ситуације од стране појединих медија, навођењем неистинитих детаља, тражим од надлежних органа да испитају цео догађај и видео и тонски у томе нађу наводе из текста објављеног у тим медијима. Одговорно тврдим да име Александра Вучића није поменуто, нити било шта што би могло навести на помисао да се у овако безазленом инциденту траже веома опасне провокације и инсистирам на тонском запису због наведених неистина – навео је социјалиста тада.

Такође, председник Извршног одбора СПС је био у центру пажње и годину дана касније, када се у јеку приче око формирања покрета Александра Вучића, противио уласку социјалиста у тај покрет. И тада је, наравно, прошао кроз „топлог зеца“ у режимским таблоидима.

Но, сада је све то за Владана Заграђанина прошлост – јер сада га чека нова функција..

Vladan Zagrađanin FOTO: Printscreen

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар