Почетна » Вучић поручио социјалистима: Желим вам све најлепше и хвала на коректној сарадњи

Вучић поручио социјалистима: Желим вам све најлепше и хвала на коректној сарадњи

од Други Пишу
0 коментар

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Ужицу да жели да служи само српском народу и да му стране амбасаде неће одређивати какве ће одлуке Србија доносити.

„Борићемо се не за власт, већ за нашу земљу, за нашу децу и нашу будућност, победићемо све који би да је уништавају и њихове стране газде“, рекао је Вучић на предизборном скупу Српске напредне странке и листе „Србија не сме да стане“.

Говорећи о Златиборском округу, Вучић је најавио изградњу брзе саобраћајнице према Ужицу до Беле земље и ка Вишеграду, изградњу спортске хале у Ужицу, као и набавку две магнетне резонанце које ће у тај град стићи за 10 дана и за три месеца.

Он је говорио и о опозицији и рекао да они не знају ништа да кажу о Косову, санкцијама или економији, већ да им је једина политика да сруше њега и његову породицу.

Вучић је одмах након тога говорио и о високом функционеру Социјалистичке партије Србије (СПС) Новици Тончеву и рекао да му је у „Ђиласовим и Шолаковим“ медијима очитао буквицу, те социјалистима поручио да им жели све најлепше и „хвала на коректној сарадњи“.

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић рекао је да у овој кампањи постоје само две опције – Александар Вучић и Драган Ђилас и да је све остало шарена лажа и суштински не постоји, али да је добро да су маске пале и да нема никаквих дилема о томе каква је политичка понуда.

Он је рекао да захваљујући Вучићу, Србија не да није стала, него се уздигла.

Aleksandar Vučić SNS skup u Užicu Foto:TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Фонет/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар