Почетна » Огласио се отац нестале девојчице из Бачке Тополе: „Јасмина се дописивала са неким дечком преко Инстаграма ког не познаје“

Огласио се отац нестале девојчице из Бачке Тополе: „Јасмина се дописивала са неким дечком преко Инстаграма ког не познаје“

од Други Пишу
0 коментар

Девојчица Јасмина Сакраџија (13) из Бачке Тополе нестала је јуче по изласку из школе и од тада јој се губи сваки траг. На себи је имала розе патике, сиве фармерке и наранџасту јакну.

Јасминин отац Мирослав каже да је девојчица отишла уобичајено у школу у седам сати, а да је изашла из школе у 7:45 и од тада јој се губи сваки траг. Међутим, постоји једна сумња где би могла да буде.

„Отишла је у школу у 7:00, имали су јуче ‘Кукурузијаду’. Изашла је из школе у 7:45. Никада није одлазила од куће да се не јави, нити је некада каснила у повратку из школе. Ја имам четири ћерке, никада ми се овакво нешто није десило“, каже потресени Мирослав.

Како каже забринути отац, нико од Јасмининих другарица ништа не зна о њеном нестанку. Међутим, постоји сумња где би могла да буде.

„Звали смо њене другарице, нико ништа не зна. Знам да се дописивала са неким дечком преко Инстаграма ког иначе не познаје“, каже девојчицин отац, а преноси Блиц.рс.

Подсетимо, девојчица Јасмина Сакраџија (13) нестала је јуче у Бачкој Тополи. Отишла је у школу у седам часова ујутру, изашла је из школе у 7:45 и тада јој се губи сваки траг.

Јасмина је висока око 155цм, тешка око 50кг. На себи је имала розе патике, сиве фармерке и наранџасту јакну. Породици је потребна помоћ и моли свакога ко можда види Јасмину или зна било какву информацију, да позове број телефона 0601455816 или јави најближој полицијској станици.

Foto: Društvene mreže

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар