Почетна » ОТАЦ МЛАДИЋА КОЈИ ЈЕ НА СМРТ ПРЕТУКАО МАЈКУ ПРИЧА ЗА „БЛИЦ“ МОНСТРУМ БЕЗ ПОРОКА Никада се није свађао, омиљен међу пријатељима

ОТАЦ МЛАДИЋА КОЈИ ЈЕ НА СМРТ ПРЕТУКАО МАЈКУ ПРИЧА ЗА „БЛИЦ“ МОНСТРУМ БЕЗ ПОРОКА Никада се није свађао, омиљен међу пријатељима

од admin
0 коментар

На Бунушевачком гробљу јуче је сахрањена Славица Јовић (50), коју је, како се сумња, насмрт претукао син Предраг (23). Његова отац, скрхан болом, каже да не може да верује шта се десило пошто његов син никада није био агресиван.

Слободан Јовић (52), супруг убијене Славице и отац злочинца Предрага, Данијеле и Марине, скрхан и утучен од бола због породичне трагедије још не верује шта је снашло његову породицу.

– Још нисам у стању да схватим шта нас је снашло. Поготово што Предраг никада није био агресиван и свадљив. Без порока, био је омиљен међу рођацима, другарима и комшијама. Нешто страшно се у његовој глави догодило. Без обзира на све, за мене Предраг више не постоји. Никада из сећања неће да ми се избрише језива слика из купатила, где сам у локви крви поред каде затекао супругу Славицу – прича кроз плач Слободан Јовић, који је „Јумко“ напустио 2005. године.
Испред велике неомалтерисане куће у Улици Максима Горког у приградском насељу Рудина јуче се окупило много уплаканих рођака, узнемирених суседа и познаника. Шапатом покушавају да докуче шта је то навело тихог Предрага да постане окрутни убица мајке.

– Са Славицом, која је радила у „Симпу“, често сам пила кафу. Увек је хвалила децу, живела је и радила за њих. Никада у њиховој кући нисам чула увреде или свађе. Не могу да верујем да је Предраг насрнуо на мајку и свирепо јој окончао живот. Он се никада ни са ким није ни посвађао – прича средовечна жена из комшилика.
Предраг Јовића данас ће бити саслушан у тужилаштву у Врању.

Син у болници
Смиљана Исаковић (80) коју је, како се сумња, брутално убио син Зоран (47), сахрањена је јуче на сеоском гробљу у Црној Бари код Богатића. Зоран који пати од хроничне менталне болести је у ноћи између петка и суботе тупим предметом тукао мајку Смиљану по глави и телу, која је од повреда издахнула. Како „Блиц“ незванично сазнаје, због специфичног здравственог стања, Исаковић ће највероватније бити смештен на лечење у посебну установу у Београду где ће сачекати суђење. С.Б.

В. Пешић    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар