Почетна » НЕВЕРОВАТНЕ УЦЕНЕ! Председник СНС-а и ГО Гроцке зна да ли је неко гласао и тражи да се гласа за државу (ВИДЕО)

НЕВЕРОВАТНЕ УЦЕНЕ! Председник СНС-а и ГО Гроцке зна да ли је неко гласао и тражи да се гласа за државу (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

6. фебруара 2018 године, како су навели из Инфо службе ГО Гроцка грађани су присуствовали пријему код председника градске општине Гроцка Драгољуба Симоновића, у великој сали Скупштине општине Гроцка, који одржан повод захтева грађана за асфалтирање улица на територији те општине.

Нису наведени конкретни подаци када су се и како грађани организовали али оно што је јако забрињавајуће са овог састанка јесте чињеница да председник СНС-а и ГО Гроцка Драгољуб Симоновић изнео податке о једној суграђанки до којих апсолутно не би требало да има приступ.

Наиме, председник и напредњак Драгољуб Симоновић , евидентно раније упознат са именима и презименима сваког присутног у сали, износи и податак ко је гласао на изборима и критикује оне који нису гласали позивајући их да гласају за државу!

-Ајд овако. Јелена Николић, јел ту? Ту је Јелена. Значи овако Јелена. Улица је Бошка Бухе број 109 Гроцка. Нисте гласали. Као грађанин треба да изађете да гласате. Нисам рекао за кога али ако тражите од државе нешто, морате држави да дате глас. А коме ћете дати то је ваше питање. Али да знате да ми то знамо. Важно је да када од нас тражите нешто, да се питате и ви али питамо се и ми, започео је разговор Симоновић.

 

Поставља се питање, одакле Симоновићу подаци да ли је неки гласач изашао на изборе. Увид у бирачке спискове један председник општине не би требао да има, а поготово податке ко је изашао на гласање, а ко не. Још више је забрињавајуће што се председник Гроцке обраћа тоналитетом у коме јасно наглашава да ОНИ знају да грађанка није гласала.

Иначе председник Гроцке је од раније познат као бахати директор Железница Србије којег је са тог места сменио Александар Вучић . Затим је по трећи пут постављен за председника ГО Гроцка.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар